Kijkje in de Engelse tuin - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kijkje in de Engelse tuin

DALFSEN – De Engelse tuin van Den Aalshorst is mooi en de voortuin is nog mooier, maar achter de hagen liggen de mooiste tuinen. Deze tuinen zijn privé.

Maar enkele keren per het jaar kan je er toch een kijkje nemen als je mee wandelt met de wandeling van Greenshoes waar ook een bezichtiging van de tuinen binnen de muren is opgenomen, Vrijdag is het weer zover. De wandeling zat al lange tijd volgeboekt maar door omstandigheden zijn er een aantal plaatsen vrij gekomen. Een ervaren gids kan veel over de planten en bomen vertellen maar alleen maar kijken en genieten kan ook. Klik op onderstaande link om te zien als er nog een plaatsje vrij is.
http://www.greenshoes.nl/wandelagenda/oei-ik-groei-en-bloei-thematocht/

De wandeling is 10 km lang en vertrekt vrijdag om 13:00 vanaf Het Oude Station.  Ook besloten groepen van 10 tot 15 personen kunnen gebruik maken  van onze gidsen om een rondleiding in de tuinen te krijgen.

Dit is alleen mogelijk op afspraak van maandag t/m vrijdag  met een gids van de Greenshoes. Kijk op de site www.greenshoes.nl wat er allemaal mogelijk is.

Artikel delen: