Den Alerdinck Zomerfair - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Den Alerdinck Zomerfair

LAAG ZUTHEM – OMMEN – Den Alerdinck Zomerfair gaat deze keer online. Helaas kan door Covid-19 de succesvolle Den Alerdinck Zomerfair niet doorgaan als live event. Maar wees gerust, de organisatie heeft besloten om de Den Alerdinck Zomerfair van 14 t/m 16 augustus als ONLINE event te organiseren.

Zodoende kunt u alsnog genieten van al het moois dat de fair u te bieden heeft.

Het is toch een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Men weet dat het jaarlijks in het tweede weekend van augustus georganiseerd wordt en houdt de agenda er speciaal voor vrij”. Jelmer voegt snel toe: “Maar we hebben niet stil gezeten… na het succes van de Pinksterfair Online hebben we besloten om de Den Alerdinck Zomerfair ook als Online event te organiseren”.

Normaal gesproken staan er meer dan 75 standhouders op het landgoed in Laag Zuthem. Alle standhouders hebben speciaal voor het online fair een actie bedacht die alleen geldig is in het fairweekend van 14 t/m 16 augustus.

Het is dus alleen  online is te bezoeken op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus via www.denalerdinckzomerfair.nl.

 

 

Foto 1
Artikel delen: