Imminkhoeve wandeltocht

LEMELE – LEMELERBERG – Op 19 en 20 september 2020 organiseert de “Steunstichting Imminkhoeve”  prachtige wandeltochten over de afstanden 30,20,15 en 10 km. Voor deze afstanden is het raadzaam om een geoefend wandelaar te zijn.

De tochten laat u kennismaken met de prachtige omgeving van de Lemelerberg. De opbrengst van deze wandeltocht wordt gebruikt om extra voorzieningen aan te schaffen voor mensen met een beperking. Op deze manier blijft het ook voor deze mensen betaalbaar om op de Imminkhoeve te genieten van een fijne vakantie.

Wij ontvangen u graag op 19 en 20 september in Lemele. De route is bewijzerd, maar u  ontvangt bij inschrijving ook een routebeschrijving en een traktatie voor onderweg. Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijke kop soep.

De starttijden vindt  u op onze site http://vriendenimminkhoeve.weebly.com Als u liever persoonlijk contact wilt, dan kunt u ons ook bellen op het volgende nummer: 06 54348412 of e-mail naar: gert@siffels.nl

Startlocatie: De Imminkhoeve Lemelerweg 41, 8148 PB  Lemele

 

 

Opgave voor deze wandeltocht is niet verplicht.

De kosten voor deze wandeltocht zijn: € 6,50 p.p. dit is incl. de kom soep, knuffel en versnapering onderweg. Leden van de kWbn krijgen € 1,00 korting. . Ook kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding van een betalende oudere mogen gratis mee. Natuurlijk is het voor uw trouwe viervoeter heerlijk om mee te kunnen wandelen mits deze is aangelijnd. Deze tocht is ook geschikt voor Nordic Walkers

Komt u met eigen vervoer, er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de startlocatie.

In verband met het heersende Coronavirus  bestaat het gevaar dat de wandeltocht op het laatste moment nog wordt AFGELAST. Volg  dit in de dagen voor de wandeltocht op de volgende WEB-sites:

Wandel.nl

https://vriendenimminkhoeve.weebly.com

www.greenshoes.nl/wandelagenda

www.imminkhoeve.nl/nl/imminkhoeve-wandelweekend-19-en-20- september-2020/

Artikel delen: