IKC Het Natuurrijk organiseert  Meekijkdag  - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

IKC Het Natuurrijk organiseert  Meekijkdag 

VILSTEREN – Het Natuurrijk in Vilsteren organiseert een Meekijkdag op vrijdag 20 november. Ouders en kinderen kunnen samen de natuurrijke locatie bezoeken tijdens hun zoektocht naar een geschikte basisschool, buitenschoolse opvang en/of kinderopvang.

Integraal Kindcentrum Het Natuurrijk heeft een uniek concept omdat het onder één dak kinderopvang, BSO en basisonderwijs aanbiedt. Kinderen van nul tot dertien jaar kunnen zich in een kindvriendelijke, natuurrijke omgeving ontwikkelen. Op het reeds vernieuwde schoolplein kunnen ze elke dag op avontuur.

Buiten leren op de basisschool
Het Natuurrijk is een persoonlijke, kleinschalige basisschool onderdeel van Stichting Catent. De school is gespecialiseerd in het geven van buitenonderwijs, waarin ze zich richt op het buiten leren en bewegen. Dat is niet alleen gezond, maar vooral ook heel leuk! Op deze manier kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken en ervaren wat hun talenten zijn in deze wereld. Het Natuurrijk staat voor een rijke, eigentijdse leeromgeving waarin de kinderen samen leren in en van de natuur. Het motto van de school luidt dan ook: ‘Leren doen we buiten!’

Buiten spelen bij de kinderopvang
Naast de school is er ook een kinderopvang gevestigd in het integraal kindcentrum, onderdeel van Stichting Kinderopvang Catent. De kinderopvang biedt een veilige, natuurlijke en professionele opvang voor baby’s, peuters en kleuters. Hun ontwikkeling wordt zoveel mogelijk in de natuur en op speelse wijze gestimuleerd. Daarnaast heeft de kinderopvang ook buitenbedjes, zodat ook de kleinsten op elk moment kunnen genieten van de natuur.

Aanmelden voor Meekijkdag 20 november
Geïnteresseerden kunnen een persoonlijke afspraak inplannen per e-mail door te mailen naar directie.ikchetnatuurrijk@catent.nl. Meer informatie over deze dag is te vinden op www.hetnatuurrijkvilsteren.nl. De veiligheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers heeft de hoogste prioriteit tijdens de Meekijkdag. De school organiseert de Meekijkdag volgens de richtlijn coronamaatregelen van het RIVM.

Foto's 2
IKC Het Natuurrijk organiseert  Meekijkdag  - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: