Zalmactie: van elke zalm € 6 voor KWF! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zalmactie: van elke zalm € 6 voor KWF!

DALFSEN – Twee weken geleden is de zalmactie ten behoeve van KWF Kankerbestrijding weer van start gegaan. Wist u dat voor elke verkochte zalm € 6 naar dit goede doel gaat? En wist u dat de eerste 20 bestellingen inmiddels staan genoteerd? Heeft u nog niet besteld? Doe dat dan nu!

Zalm is een heerlijke en gezonde traktatie voor uzelf of uw bezoek tijdens de komende feestdagen (het aantal mogelijke gasten is nog niet bekend maar de zalm komt hoe dan ook wel op ☺), maar ook leuk om als (kerst-)cadeau te geven.

De zalm wordt gekoeld en in een vacuüm verpakking geleverd en de grote zalmzijdes zijn zelfs in geschenkverpakking verkrijgbaar. Daarnaast kunt u de zalm prima tot Oud en Nieuw in de diepvries bewaren. Voor zover binnen een acceptabele afstand en tegen bezorgkosten is bezorging mogelijk; dit gaat in overleg.

U kunt kiezen uit de volgende zalmproducten:
1. gerookte zalm zijdes in een geschenkverpakking (plm. 1 kilo) € 25,00
2. gerookte halve zalm zijdes (plm. 450 gr.) € 14,00

Wilt u KWF ook steunen met deze actie? En tijdens de Kerstdagen en/of Oud en Nieuw genieten van deze heerlijke zalm? Geef dan voor maandag 21 december uw bestelling door via schaapman1@hetnet.nl of app naar 06-12900433.

Eet smakelijk!

Foto 1
Artikel delen: