Jos Ramaker legt zijn taken als lijsttrekker en fractievoorzitter van Gemeentebelangen Dalfsen tijdelijk neer - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Jos Ramaker legt zijn taken als lijsttrekker en fractievoorzitter van Gemeentebelangen Dalfsen tijdelijk neer

DALFSEN – Het bestuur van Gemeentebelangen in Dalfsen heeft kennis genomen van het besluit van lijsttrekker en fractievoorzitter Jos Ramaker om zijn taken tijdelijk neer te leggen in verband met het hoger beroep dat nog dient in de procedure waarin hij met zijn werkgever verwikkeld is.

Wij kennen Jos als een zeer integer, betrokken persoon en bestuurder, en mede daarom begrijpen we dat hij zijn persoonlijke arbeidsconflict niet wil vermengen met zijn politieke rol bij Gemeentebelangen.

Wij wensen Jos alle kracht in deze moeilijke periode.

Jolande Onderdijk, Voorzitter Gemeentebelangen Dalfsen.

Verklaring Jos – Ik ben erg geschrokken van de uitspraak van de kantonrechter over het geschil met mijn werkgever. De commotie die dit met zich meebrengt raakt mij diep, en vind ik erg vervelend voor mijn omgeving. Zeker ook omdat het een stap in een nog lopende procedure is, waarbij hoger beroep zeker op zijn plaats is.

Omdat alle commotie ook mijn rol bij Gemeentebelangen in Dalfsen raakt heb ik besloten om tot nader order mijn taken als fractievoorzitter neer te leggen. Ook zal ik als lijsttrekker van de partij geen bijdrage leveren in de komende periode. Omwille van de lopende procedure zal ik geen verdere reactie meer geven over de inhoud van het geschil met mijn werkgever. Ik heb alle vertrouwen in de uitkomst van de verdere procedure.

Jos Ramaker.

Artikel delen: