De geheimen van Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De geheimen van Hoonhorst

HOONHORST – De werkgroep Hoonhorst 250 en het Anjerpunt hebben 4 mooie audio wandeltochten gemaakt in en rondom Hoonhorst. Op 14 mei om 10.00 uur bij Kappers te Hoonhorst is de officiële opening van deze wandeltochten. Wethouder Jan uitslag zal de aftrap geven.

Zaterdag 14 mei om 10.00 uur onthulling geheimen van Hoonhorst
Na lang zoeken hebben Herman Lankhorst, Willy Dekker en Kees Koopman ‘de geheimen van Hoonhorst gevonden’. Daarna hebben Willy en Kees vele uren in een studio doorgebracht om die historische verhalen vast te leggen.
Verder hebben de werkgroep Hoonhorst 250 en het Anjerpunt 4 prachtige wandeltochten uitgezet in en rondom Hoonhorst. Langs de wandelroutes zijn mooie houten paaltjes geplaatst met een frisgroene kop en een QR-code. Wanneer je de code activeert hoor je een geheim van Willy of Kees en zie je op je telefoon een afbeelding passend bij het verhaal.
Op 14 mei a.s.om 10.00 uur wordt het officiële ‘startschot’ gegeven door Wethouder Jan Uitslag. Daarna kun je genieten van de wandelingen en geheimen van Hoonhorst.
Je kunt deelnemen door een app Wandelen in Overijssel te downloaden. Er is ook een handig klein boekje met een route beschrijving. De wandelingen zijn ongeveer 10 kilometer lang.
Als klap op de vuurpijl krijg je van Jumbo Kamphuis uit Dalfsen een lunchpakket voor onderweg.
Ben je nieuwsgierig om deze geheimzinnige verhalen al wandelend te kunnen ontdekken en te beluisteren?
Kom dan zaterdag 14 mei aanstaande om 10.00 uur naar het Anjerpunt/zaal Kappers in Hoonhorst!
In de video ziet en hoort u een voorbeeld.

Video 1
Video: De Klakkelaar
Artikel delen: