Ga mee met Hoonhorst bloeit het veld in - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Ga mee met Hoonhorst bloeit het veld in

HOONHORST – LENTHE – Hoonhorst bloeit organiseert een kennisuitwisselingsavond voor deelnemers aan het zaaiproject van kruidenrijke bloemenmengsels. Ook andere belangstellenden en geïnteresseerden zijn zeker welkom.

Woensdagavond, 29 juni, gaan we samen kijken hoe het Ingrid en Erwin is gelukt om zo’n mooie bloemenstrook met het Hoonhorst Bloeit zaad te realiseren. We starten om half 8 en Ingrid en Erwin wonen aan de Doevelersteeg 6.

Daar gaan we dus de flora bewonderen, en ook ervaringen uitwisselen. We zullen daarna het een en ander vertellen over een mogelijk nieuw initiatief, Opgaand Hout, en ongetwijfeld met veel aandacht luisteren naar het enthousiaste verhaal van Emilio Metting, de ‘vlinderfotograaf’.

We vernemen graag wie deelneemt aan de avond en of jullie nog iemand meenemen, die geïnteresseerd is? Dan kunnen we qua faciliteiten daar rekening mee houden.

Voor de liefhebbers: Er is een app, ObsIdentify, waarmee je planten en dieren kunt identificeren. Heel leuk om te weten wat er bloeit en wat er zoal rond vliegt.

Met groene groet, namens Hoonhorst Bloeit,

Ans, Vincent, Fleur en Hindri

Voor info en opgave deelname mail:   hoonhorstbloeit@gmail.com

Artikel delen: