Opbrengst jubileumconcert Young Spirit

DALFSEN – HOONHORST – Afgelopen 15 februari heeft Young Spirit haar jubileumconcert ter ere van het 25-jarig bestaan gegeven. Zij hebben met hun zang, combo en een aantal gastmuzikanten een mooie diversiteit aan muziek ten gehore gebracht. Het was een geweldig succes en de kerk zat vol! Dit is tevens gebleken uit de gulle gaven die zij bij de deurcollecte mochten ontvangen, ten bate van het Pastor Thomasfonds.

Lees verder »

Werk aan de winkel, voor een vrijwilliger

DALFSEN – OMMEN – Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers. Stichting Vechtgenotenhuis Ommen: Drie vacatures: Coördinator jeugd en jong volwassenen, vrijwilliger activiteitencommissie, vrijwilliger PR-commissie. Contact: mevr. H. van der Maaten, tel. 0529-455767 of 06-39032263. Email: vechtgenoten@live.nl     

Lees verder »

Capella Neerlandica in Vilsteren

Capella Neerlandica in Vilsteren

VILSTEREN – Op zondag 9 maart zal in de Willibrorduskerk te Vilsteren bijzondere vocale muziek uit de zestiende eeuw klinken. Het ensemble Cappella Neerlandica zal de Lagrime di San Pietro van de Renaissancecomponist Orlando di Lasso ten gehore brengen. Volgens dirigent Harm Jansen is de tekstuitbeelding geweldig en de emotie voelbaar.

Lees verder »

GGD: voorzichtig met kwik

DALFSEN – GGD’en in Overijssel en Gelderland waarschuwen mensen voor kwik. Kwik is veel gevaarlijker voor de gezondheid dan de meeste mensen denken. De verkoop van de meeste kwikhoudende producten is sinds een aantal jaren verboden. Toch gebeuren er nog vaak ongelukken met kwik. Het gaat dan meestal om een ouderwetse barometer of thermometer die is gevallen. Om ongelukken te voorkomen, adviseert de GGD om producten met kwik in te leveren als klein chemisch afval.

Lees verder »

Auto afgesleept

Auto afgesleept

NIEUWLEUSEN – Zojuist melding gemaakt van verdacht voertuig Nieuwleusen. Kapot achterraam en auto algeheel gehavend. Auto niet afgesloten. Buitenlands kenteken. Politie ter plaatse.Auto staat gesignaleerd in Spanje, auto wordt afgesleept en persoon gaat mee met de politie. (Bron Spies Total Security)

Live bands

Live bands

OMMEN -Zaterdag 8 maart komt Vengeance is één van de beste hardrock bands van Nederlandse bodem bij café Calluna. De band rondom de charismatische frontman Leon Goewie staat al meer dan dertig jaar aan de top van de Nederlandse hardrock scene.

Lees verder »

Sponsoring Hoekman RVS

Sponsoring Hoekman RVS

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Voor de komende 3 jaar is Hoekman RVS uit Nieuwleusen sponsor van het recreantenteam van handbalvereniging Dalfsen. De enthousiaste dames van de recreanten zijn erg blij met de nieuwe shirts. En heeft u zin om een potje te handballen dan bent u van harte welkom in dit gezellige team.

Lees verder »

Slechtzienden en blindenbijeenkomsten

Slechtzienden en blindenbijeenkomsten, voor informatie en ontmoeting, in teken van de lente! Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, organiseert samen met Bartimeus , organisatie voor mensen met een visuele beperking, slechtzienden en blindenbijeenkomsten, voor informatie en ontmoeting.

Lees verder »

Online veiling bouwmaterialen

LEMELERVELD – Online faillissementsveiling i.o.v. curator dhr. mr. A. Ben Daoued (Stein Advocaten, Zwolle), o.a.: Bouwmaterialen w.o.: stenen, isolatiemateriaal, plaatmateriaal. ‘Caterpillar’ Heftruck, meetapparatuur, compressoren, aggregaten, elektrisch en accugereedschap, inval-, bouw- en diamantzagen, steigermateriaal, kabels en snoeren, ladders en trappen,

Lees verder »

Caravan keuring Dalfsen

DALFSEN – In Dalfsen is jaren lang in samenwerking met VVN een gratis caravan keuring geweest in Dalfsen bij Wienen, echter VVN stopt er mee en wij (ACSLaarman Campertechniek en Wienen,) willen deze keuring graag in stand houden. Wordt vervolgd dus.

Lees verder »

Expositie Ina Vrinssen

DALFSEN – Vanaf 7 maart hangen ze er, de kinderportretten en landschappen van Ina Vrinssen in ’t Noaberhuus. Ruim 20 jaar geleden kwam Ina via de opleiding, die ze op dat moment volgde, in aanraking met de fotografie en ze was meteen verkocht. Ze begon met reportagefotografie en gaande weg ging dat over in sociale fotografie.

Lees verder »

Nieuwe boekje wijksteunpunt is uit

DALFSEN – Ons nieuwe boekje kan je vinden op www.wijksteunpuntdalfsen.nl Je kan dan doorklikken naar het nieuwe boekje met alle activiteiten van ’t Noaberhuus. Dit zijn de activiteiten voor de komende maand op een rijtje, zou fijn zijn als je dit zou willen plaatsen. Hoef je niet allemaal tegelijk.

Lees verder »