Dalfsen C2 pakt verdiend de eerste 3 punten in Dedemsvaart

DALFSEN – Zaterdag 8 maart 2014 – JVC Dedemsvaart C4 – SVD Dalfsen C2. Na 2 weken geen voetbal was er weer een volledige competitie. Prachtige lenteweer met nog een licht “koudje” in de lucht maar prachtig voetbalweer en heerlijk om aan de kant in de zon naar de wedstrijd te kijken. Vandaag de 4e competitiewedstrijd en nu moest het dan maar eens gebeuren om de eerste punten te pakken.

Lees verder »

Vrouwen ASC’62 spelen gelijkspel tegen Gramsbergen

DALFSEN – Het eerste vrouwenteam van ASC’62 hebben tegen een taaie tegenstander, de vrouwen van Gramsbergen, gelijkspel gespeeld. De speelsters van Dalfsen hadden het gevoel dat zij benadeeld werden door de scheidsrechter. ASC’62 kreeg twee penalty’s tegen waarvan Anne van der Top voor ASC’62 gelukkig één penalty tegen hield. Verder werd een goal van ASC’62 afgekeurd. Er zou sprake van buitenspel zijn geweest.

Lees verder »

Paul Slot nieuwe voorzitter CDA Dalfsen

Paul Slot nieuwe voorzitter CDA Dalfsen

DALFSEN – Tijdens de algemene ledenvergadering is Paul Slot (47) uit Dalfsen door de aanwezige leden gekozen tot nieuwe voorzitter van de CDA-afdeling Dalfsen. Met de benoeming van Paul Slot samen met de twee andere nieuwkomers Jan Eleveld uit Nieuwleusen en Henk Oegema uit Dalfsen is het bestuur weer op sterkte.

Lees verder »

Remco Hakkert met zijn band in grote kerk

Remco Hakkert met zijn band in grote kerk

DALFSEN – Aankomende zondagavond, 9 maart 2014 Remco Hakkert en meerdere zangers in de Grote kerk. Aanvang 19.00 uur. Remco is bekend als pianist en zanger uit het bekende programma ‘Nederland Zingt’. Meer informatie http://home.kpn.nl/come2gether

Hondje Six met speurtochtje

Hondje Six met speurtochtje

Ja mooi he, ben zo gelukkig. Als je bedenkt wat hij allemaal heeft doorstaan en toch weer hier is. Onbegrijpelijk wat een doorzettingvermogen een dier heeft. Hij ligt lekker te slapen, heerlijk gedoucht want hij stonk verschrikkelijk naar mest. Ik heb iedereen op Fb ook bedankt voor het delen, de warme en troostende woorden en kan er nog steeds niet over uit dat hij er weer is.

Lees verder »

Dalfsen’s Plat: Ezel

Dalfsen’s Plat: Ezel

Komt jullie dr ok wei-s iene tegen die bie wieze van sprekken met de beide bienen in iene piepe löp? Zo nösterig, gien wies woord met te proaten? Nou, ikke wè. Pas nog iene, oaver dialect. In prachtig mooie standaard taal zea ze: “Ik heb nooit geen plat gepraat hoor, ik moet dat lompe gedoe niet, het hoort nergens na.” en metiene dr oaverhen: ” Toe zou je me even de deur los willen doen”? Ik vreuge dan ok metiene, een bettie hellig in de kop: “Welke deur bedoelt u die gruine of die broene”? Nee, geef mie dan Härm en Geert mar.

Lees verder »

Valse mailtjes: Vodafone en KPN: Wij ontvingen ze alle 2

DALFSEN – Let op, er zijn weer nieuwe valse mailtjes in omloop. Dalfsennet kreeg ze vandaag alle beide. Let op: nooit de link aan klikken!! Vodafone: Het bericht dat zogenaamd van Vodafone komt, is kort maar krachtig. Er zou een nieuw bericht in de inbox staan. De ontvanger kan het bericht lezen door op een link te klikken. Doe dit niet! Wie op de link gaat staan zonder erop te drukken, ziet dat die niet verwijst naar de echte website van de provider. Dit is dus het werk van oplichters.

Lees verder »

Lieve mensen, Allereerst meld ik dat Six terecht is!

Lieve mensen, Allereerst meld ik dat Six terecht is!

DALFSEN – HOONHORST – EMMEN – MARSHOEK – DE HORTE -Na 2 dagen zoeken moest ik huiswaarts om het weekend te werken maar elke minuut die weg tikte s`nachts, gaf me het idee dat ik hem in de steek liet als ik niet terug zou gaan. Dat gaf de doorslag dus ben ik vrijdag ochtend, met een lieve vriendin en haar honden waar Six erg gek op is, terug gegaan om te zoeken.

Lees verder »