Winst voor vrouwen ASC’62

DALFSEN – Het eerste vrouwenteam van ASC’62 waren in de veronderstelling dat zij net als de uitwedstrijd in oktober 2013 een zware wedstrijd zouden spelen tegen de vrouwen uit Den Ham. Dat Den Ham een goede ploeg is bleek dan ook in de eerste helft. Zij lieten goed voetbal zien. Echter scoorde de thuisploeg. Suzan Borger maakte de eerste treffer vanuit een penalty en Hannah maakte nog voor rust de tweede treffer.

Lees verder »

Nieuwe schoonheidspraktijk in Dalfsen gevestigd

Nieuwe schoonheidspraktijk in Dalfsen gevestigd

DALFSEN – Aan de rand van de Gernermarke, aan de Molenaarses is sinds kort de schoonheidspraktijk “ Mooi Bij Daniëlle “ gevestigd. De mooie Daniëlle Kragt is sinds 1996 gediplomeerd schoonheidsspecialiste, daarnaast is zij ook visagiste en manicure. In 2001 heeft zij zich gespecialiseerd als Dr. Hauschka therapeute.

Lees verder »

Promotieteam provak schutte op pad

Promotieteam provak schutte op pad

DALFSEN – Het promotie team van Provak Schutte was al weer vroeg op pad om mensen in Dalfsen en Nieuwleusen te attenderen op de open huis dagen van aanstaande vrijdag en zaterdag. Deze dames  op de foto: Jose en Marjon deelden flyers uit en gaven de consumenten een mooie rolbandmaat cadeau.

Gemeentebelangen niet voor één gat te vangen

Gemeentebelangen niet voor één gat te vangen

DALFSEN – De partij de Gemeentebelangen van Dalfsen is zo als altijd niet voor één gat te vangen, ook niet na materiaal pech. Vanmiddag 12:30 uur strandde de huifkar van de Gemeentebelangen als gevolg van een lekke band aan de Wilhelminastraat ter hoogte van de Action. De huifkar was op weg naar het centrum van Dalfsen. Op de wagen zaten de leden van de Gemeentebelangen en muzikanten van de Vechtboerties.

Lees verder »

Wervelend optreden Jan Vayne en Wim Magré

Wervelend optreden Jan Vayne en Wim Magré

DALFSEN – Gisteren (14-3) was er in de grote kerk te Dalfsen een fantastisch optreden van 2 virtuozen op piano en orgel, te weten Jan Vayne en Wim Magré. Het was een wervelend optreden op beide heren, waarbij het samenspel zeer bijzonder was, maar ook de improvisaties van Jan Vayne heel meeslepend.

Lees verder »

Open huis bij het LeerWerkCentrum Vechtdal Dalfsen

Open huis bij het LeerWerkCentrum Vechtdal Dalfsen

DALFSEN – Vandaag was het open huis bij het LeerWerkCentrum Vechtdal Dalfsen van de Stichting Philadelphia Zorg aan de Korenstraat 49  in Dalfsen. Er zijn veel bezoekers geweest die zich uitgebreid hebben laten informeren door medewerkers, vrijwilligers en cliënten. Veel belangstelling was er ook voor de winkel; dit resulteerde in een goede verkoop. De winkel is geopend: maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. In de winkel zijn nu ook exclusieve paaspullen te koop!

Lees verder »

Loslopende hond.

DALFSEN – De loslopende hond is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De hond lag langs de hessenweg in de sloot bij het Gernerse bos. Ook wij hebben de politie gebeld en zij hebben ons doorverbonden met de dierenambulance. De hond kroop zelf weer op de kant, maar ook wij konden hem niet pakken. De hond is meegenomen en hopelijk komt hij gauw weer bij zijn baasje terecht.

Zondag: live skiffle muziek

Zondag:  live  skiffle muziek

DALFSEN – STERREBOS – Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen gaat er voor zorgen dat u als bezoeker de grootste schik gaat beleven in barre tijden. Op zondag 16 maart(morgen dus) is er een live optreden van THE OLD TIMES SKIFFLERS ! Zij maken SKIFFLE muziek. En meer… Het is een groep van 5 mannen die hun roots hebben in de zestiger jaren. Zij nemen de toeschouwers mee terug naar het tijdperk van de skiffle muziek. Het programma “SKIFFLE AND MORE” is een semi-akoestisch muziekprogramma dat een boeking meer dan waard is.

Lees verder »

Woning inbraak in Hoonhorst

Woning inbraak in Hoonhorst

HOONHORST – Aan de Zwarteweg in Hoonhorst is een woninginbraak gepleegd. Een woning aan de Zwartweg moest het ontgelden. Het feit is gepleegd tussen 23-2 en 6-3. Iets verdachts gezien? Bel 0900 – 8844. Of Meld Misdaad Anoniem.

Dalfsen’s Plat: Lands eer

Dalfsen’s Plat: Lands eer

Alle feesten weer achter de rugge. 27 april de verjoardag van oze zönne en oze kroonprins. 30 april; de koninginne was mooi niet ut laand in, dus had ik mooi de gelegenheid umme is effen op de koffie te kommen. 4 mei hebbe wie weer effen stille stoan bie al die bekende en onbekende luu die ut leaven e-loaten hebt met ut wärk an oze bevri-jding. En hoe is det noe? Hebbe wie dr wat van eleerd?

Lees verder »