Verkiezingen

Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In de media wordt hier al aandacht aan gegeven, maar wat vind jij belangrijk bij de komende verkiezingen?

Reacties 5
  1. @Jan Alberts, Beste Jan, vergeet niet dat een groot deel van Lemelerveld vrijwel dagelijks over die weg rijd om boodschappen in Dalfsen te doen. Wellicht rijden ze er vaker dan jij! Ik ben blij dat ik me hierin mag laten horen, wat mij betreft hoeft de snelheid van het verkeer niet te winnen van natuurbehoud.

  2. ❓ Waarom een referendum in heel Dalfsen; onzin. Wat hebben de dorpen Nieuwleusen, Lemelerveld en Hoonhorst met de Rechtersedijk te doen. Laat de politiek zich met de echte problemen bezig houden zoals de WMO, de problemen van de overheid die op de gemeenten worden afgewend e.d. dan hebben zij meer dan genoeg werk. Laten BN’ers die niet of bijna niet in Dalfsen wonen zich er ook buiten laten en geen verbeelding krijgen dat zij de politiek uit maken in onze gemeente

  3. 😆 Weer zo’n reactieve actie. We nemen een besluit en o gus de bevolking mort. Hoe prutsen we dat weer goed want de verkiezingen komen er aan. Onderzoek de mogelijkheden, voor en nadelen en wat er onder de bevolking leeft. Neem een besluit en leg dat uit. Maar niet draaikonten. En aan de reageerders achteraf onder de bevolking >> Ga naar een inspraakavond en laat je daar horen.

  4. Nou Willy, het wil nog niet erg lukken met dit nieuwe item. Het leeft nog niet denk ik. Ook het vertrouwen in de Dalfser politiek is na het gedoe rondom de Rechterensedijk en de komende volksraadpleging hieromtrent niet toegenomen. Het is ook niet uit te leggen waarom de inwoners van Nieuwleusen ook deel kunnen nemen aan die volksraadpleging en die uit Lemelerveld en Hoonhorst niet. Kan iemand van de plaatselijke hotemetoten mij uitleggen wat hier de achterliggende gedachte van is? Nog iets. Stel ik wil niet stemmen en wel meedoen aan die volksraadpleging; kan dat? En andersom?

    Bij navraag Jos: tijdens de raadsvergadering dat de raad heeft besloten dat alle inwoners betrokken worden bij de volksraadpleging. Wat het laatste betreft, stemmen is een recht, geen plicht, dit geld ook voor de volksraadpleging, aldus een woordvoerder van de gemeente.

    Willy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *