Dalfsennet.nl Woon TV

dalfsennet_logo_h75

Vanaf vandaag brengt Dalfsennet.nl elk kwartaal een aantal filmpjes omtrent wonen. In deze filmpjes worden onderwerpen aangesneden welke op dit moment relevant zijn voor woningbezitters en woningkopers.

Wat zou er aan bod kunnen komen?
De woningmarkt is heel erg in beweging, de rente standen zijn laag, toch zijn er veel mensen met nog een hoge rente stand, zijn hier oplossingen voor? Ik wil mijn woning verkopen hoe kan ik dit het beste aanpakken? Ik heb een woning gekocht, ik kom er maar niet uit met de inrichting, hoe moet ik dit aanpakken? En veel meer van dit soort vragen.

Uiteraard kunt u als lezer van Dalfsennet.nl & Dalfsennet.nl Magazine ook uw vraag insturen, zodat we deze eventueel in 1 van de te verschijnen filmpjes zouden kunnen behandelen.

Vragen kunt u sturen aan: stefan@dalfsennet.nl

Met wie wordt Dalfsennet.nl Woont TV gemaakt?
Dalfsennet.nl Woon TV wordt in samenwerking gedaan met Ad Goudzwaard van Goudzwaard Makelaardij uit Dalfsen, Jarno Ardesch van Ardesch Interiors uit Dalfsen & Henk Harink van Henk Harink Financiële Diensten uit Dalfsen.

Uw bedrijf ook?
Er is nog voor minimaal 3 andere bedrijven uit 3 verschillende takken van de woningmarkt ruimte om ook mee te doen.

Aanmelden kan via stefan@dalfsennet.nl

De 1e aflevering:
In de 1e aflevering zijn we in gesprek met Ad Goudzwaard. Het filmpje gaat over wat een aankoopmakelaar is, wat een aankoopmakelaar voor je doet en wat de voordelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar zijn.

Medio juni 2016 zullen elke maand nieuwe filmpjes onder dit item verschijnen gelijk aan het verschijnen van het Dalfsennet.nl Magazine met daarin het woonthema.

Video's 4
Video: Dalfsennet.nl - Woon TV - Aflevering: 1
Video: Dalfsennet.nl - Woon TV - Aflevering: 2
Video: Dalfsennet.nl - Woon TV - Aflevering: 3
Video: DalfsenNet.nl - Woon TV - Goudzwaard - Aflevering #4