Nacht van de nacht zéér geslaagd

IMG_5807.gif

Foto’s Robert Stoesser en B.S.

DALFSEN – De nacht van de nacht afgelopen zaterdag in Dalfsen bij de natuurwandeling en de huifkartochten is weer erg in goede aarde gevallen. Maar liefst 118 deelnemers deden hier aan mee. De start was bij partycentrum Het Boskamp die dit ook dit jaar mocht organiseren namens de Gemeente Dalfsen. Ook de jongste deelnemer (slechts 3 jaar ) heeft genoten!

ivn.jpg

Hier de I.V.N. Natuurgids Agnes Neimeijer

Onder leiding van I.V.N. gids Agnes Neimeijer ging de helft van de groep wandelen met onderweg uitleg over de natuur. Afgesproken was: de zaklamp zo min mogelijk te gebruiken om optimaal van het donker te profiteren. Jammer volgens sommige wandelaars, dat bij huizen in de omgeving volop de buitenverlichting branden. Iets voor de volgende keer om ook de buurt er bij te betrekken. Na de wandeling kreeg ieder een kop soep aangeboden bij kaarsverlichting. Vervolgens konden de wandelaars nu verder met 2 grote huifkarren van het Vossenspan.

ivn2.jpg
De paarden van het Vossenspan

En de mensen die de heenweg in de huifkar hadden gezeten gingen na de heerlijke kop warme soep nu met de natuurgids wandelen. Velen hadden hier vorig jaar ook al aan mee gedaan en hopen van harte dat het volgend jaar ook weer het geval zal zijn dat het weer zal worden georganiseerd. Zelfs kwamen mensen speciaal uit Lelystad naar Dalfsen reizen om dit mee te kunnen maken. Allen waren de Gemeente Dalfsen zeer dankbaar voor dit gebaar. Goed van Dalfsen hoorde je vaak zeggen.

IMG_5787.gif
IMG_5790.gif

ivn3.jpg
IMG_5794.gif

IMG_5795.gif

ivn4.jpg
IMG_5799.gif

IMG_5800.gif

IMG_5802.gif

IMG_5805.gif

nacht_van_de_nacht_jongste.jpg

Dit waren de jongste deelnemers van de nacht van de nacht.Wij gingen weer naar huis toe, toen de 3 jarige zei “dit was de leukste dag”

Wat voor groter compliment wil je nog hebben! Iedereen bedankt!

Artikel delen: