Extra bussen marathonevenement Berenloop Terschelling

spand1.jpg

Vandaag – zondag 7 november vindt de 14e Berenloop op Terschelling plaats. Voor deelnemers en bezoekers van het marathonevenement rijdt Arriva om 10.30 uur en om 19.30 uur een extra dienstregeling van Oosterend naar West Terschelling Haven. Behoorlijk wat mensen uit deze omgeving zullen om 10.30 uur aankomen.

Vooral familie en fans van Alfons Koerhuis die vandaag gaat lopen op de inschrijfkaart van zijn onlangs overleden broer. Hij heeft daar een inzamelingsactie aangekoppeld van de KWF. Hij deed mee onder het motto: ik loop voor Wim.

 

Begeleiders

Op zowel de hele als op de halve marathon is het toegestaan om door een fietser te worden begeleid. Let er wel op dat andere lopers op geen enkele wijze worden gehinderd door de fietsers. Begeleidende fietsers dienen zich te allen tijde strikt aan de aanwijzingen van politie en verkeersregelaars te houden. Doen ze dit niet, dan is de organisatie genoodzaakt ze van het parcours te verwijderen.Bepaalde gedeeltes van het parcours, zoals het strand, zijn niet toegankelijk voor begeleidende fietsers. Dit geldt ook voor het laatste gedeelte van het parcours, vlak voor de finish.

LET OP:

Op het twee kilometerpunt kruisen fietsers en lopers elkaar. Dit wordt opgelost door te ritsen. Let hier goed op de borden en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars! De lopers hebben te allen tijde voorrang.

ChampionChip

De Berenloop maakt voor de tijdregistratie gebruik van de ChampionChip.Deelnemerslijsten

De deelnemerslijsten zijn per afstand te raadplegen

Finish

Voor alle afstanden is de finish onder de Brandaris. Om 17.35 uur wordt de finish gesloten.

Herinnering

Alle finishers op de hele en de halve marathon ontvangen na afloop een medaille en een sportieve rugzak. Dus Alfons komt in iedergeval met een zak thuis.

HIer een deel van de inschrijflijst:

3406 Wim Jansen Ulft Atletico ’73 M50

3982 Wim Jansen Zwolle M50

2007 Wim Koerhuis Dalfsen M40

1574 Wim Koetsier Zwolle PEC 1910 M50

Alfons gaat dus mee doen op op het nummer waarvoor Wim zich destijds heeft ingeschreven.

Artikel delen: