Vooraankondiging start inschrijving bouwgrond Hof aan de Vechtstraat en De Spiegel

Begin oktober starten de inschrijvingen voor de uitgifte van bouwkavels op twee inbreidingslocaties in de kern Dalfsen. Hof aan de Vechtstraat Het voormalige terrein van de Welkoop in Dalfsen wordt herontwikkeld. Het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan zijn inmiddels vastgesteld. Het nieuwe woongebied, Hof aan de Vechtstraat, biedt ruimte aan 3 patiowoningen en 7 split-levelwoningen. In oktober start de inschrijving voor de uitgifte van de 3 kavels voor de bouw van de patiowoningen. Deze woningen hebben aan het pleintje één en langs de Vechtstraat twee bouwlagen. Het is mogelijk een slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren. Hiermee zijn de woningen uitermate geschikt voor senioren.

Door de sloop van de basisschool De Schakel is er aan de Brethouwerstraat/ van Ittersumstraat grond vrijgekomen. Een gedeelte van het perceel is bestemd voor openbaar groen en is ingericht met een speelveld. Het andere gedeelte is bestemd voor woningbouw. Er worden twee grote kavels verkocht voor de bouw van een door u zelf te (laten) ontwerpen vrijstaande woning. In oktober start de inschrijving voor
deze twee kavels. Alle kavels worden uitgegeven volgens het uitgiftesysteem bouwgrond gemeente Dalfsen en rechtstreeks aan de gegadigden verkocht.

Wilt u zelf een nieuwe woning bouwen binnen de kern Dalfsen en wilt u meer informatie over de kavels op een van deze locaties? Dan kunt u vanaf de start van de inschrijving de uitgiftebrochures op onze website downloaden. Hierin vindt u onder andere informatie over de kavels, zoals de prijzen en oppervlaktes, het bestemmingsplan, de verkoopvoorwaarden en het inschrijfformulier.

Artikel delen: