Europarlementariër De Lange (CDA) te gast tijdens Boerendag Rouveen

Rouveen – Zaterdag 21 september is Europarlementariër en kandidaat-lijsttrekker voor de komende Europese verkiezingen Esther de Lange (CDA) aanwezig tijdens De Boerendag Rouveen. Als lid van de Commissie Landbouw- en Plattelandsontwikkeling neemt de politica deel aan het symposium, waar zij haar politieke licht laat schijnen over de toekomst van de veehouderij.

Het symposium is onderdeel van De Boerendag Rouveen en start om 9.30 uur. Locatie is het gebouw van Waterschap Groot Salland aan de Conradsweg 3 in Rouveen. Dit is het centrale ontmoetingspunt tijdens de Boerendag. Tijdens het symposium komen verder Gerrit de Lange (adviseur Countus), Ben Wevers (directeur Rouveen Kaasspecialiteiten) en Carel de Vries (innovator bij Courage) aan het woord. Zij laten u zien waarom het boerenbedrijf belangrijk is voor de samenleving van nu en hoe het zich kan blijven ontwikkelen.

De agrarische sector is een belangrijke en groeiende bedrijfstak in Nederland. Op de Boerendag Rouveen kunt u een kijkje nemen bij verschillende soorten veehouderijen of meepraten over de toekomst van het boerenbedrijf. Voor meer informatie kijk op de website www.boerendagrouveen.nl

Artikel delen: