Topmuzikanten op Palthepop

Topmuzikanten op Palthepop

NIEUWLEUSEN – A.s. zaterdag 5 oktober staan er bij ’t Witte Peerd topmuzikanten op het podium. Vanaf 20.30 uur treden er tribute bands op van Bad Company en The Foo Fighters. Beide bands bestaan uit louter topmuzikanten uit de Nederlandse Rockscene. Kaarten voor Palthepop zijn voor €7.50 in de voorverkoop verkrijgbaar bij ‘t Witte Peerd. Aan de kassa kosten de kaarten € 10,–.

De Foo Fighters zijn één van de meest succesvolle rockbands van de laatste decennia. Dat schreeuwt om een tribute! In Best of Foo hebben vijf gelouterde muzikanten elkaar gevonden. Makkelijk schakelend tussen stijlen brengt het vijftal een schat aan podiumervaring bij elkaar. Frontmen is de in Doncaster, Engeland, geboren Andrew Elt (Gin on the Rocks, Sleeze Beez, The Moon). Hij werd getipt als zanger bij Van Halen en deelde het podium met onder meer Slash en Zakk Wylde. Best of Foo is er daarom voor de eigentijdse muziekliefhebber en zéker voor hen die een muzikale en strakke tributeband weten te waarderen.

Gedurende Ian Parry’s 25 jarige muzikale carrière, met wereldwijde verkopen van meer dan 200.000 cd’s, is het is Ian’s grote wens om een Tribute te brengen aan Paul Rodgers en Bad Company. Zij waren en zijn een grote inspiratie voor Ian.

Bad Coh is de naam van de in Nederland gevestigde super rock formatie die nu het geluid en idealen van Bad Company live on stage gaan verspreiden!!

Artikel delen: