Lancering website Dalfsen Kiest

DALFSEN – Dalfsen lanceert website voor gemeenteraadsverkiezingen: www.dalfsenkiest.nl. Voor de gemeente Dalfsen en vooral de gemeenteraad breekt een belangrijke periode aan: de gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Daarom start Dalfsen de campagne Dalfsen Kiest.
Voor deze campagne is er een speciale website gemaakt, www.dalfsenkiest.nl. Met deze website willen de politieke partijen en de gemeenteraad van Dalfsen de inwoners op één plek relevante informatie aanbieden die van belang is om te bepalen waar hun stem naar toe gaat. De gemeente Dalfsen zet de campagne Dalfsen Kiest op om de gemeenteraadsverkiezingen te ondersteunen.

Op de nieuwe website, www.dalfsenkiest.nl, kunnen de inwoners vinden welke partijen er zijn en wie zich kandidaat stelt en welke plannen de partijen hebben met Dalfsen. Ook feitelijke informatie over de gang naar de stembus is op de website te vinden. In de komende periode maken de partijen hun plannen voor de komende vier jaren bekend in hun verkiezingsprogramma’s.
Voor de inwoners zijn de raadsverkiezingen misschien wel de meest belangrijke verkiezingen omdat ze gaan over thema’s waar u (dagelijks) mee in aanraking komt, zoals dienstverlening, verkeer, afvalinzameling, sport, veiligheid, cultuur, jeugdzorg, werkgelegenheid, grote projecten, winkelaanbod, onderwijshuisvesting en duurzaamheid. De politieke partijen willen niet allemaal hetzelfde, maar uiteindelijk wordt er toch samengewerkt. Het zijn belangrijke keuzes die de koers voor Dalfsen gaan bepalen.
De gemeenteraad wil dat veel inwoners gebruik maken van hun stemrecht. Burgemeester Han Noten gaat voor een opkomstpercentage van zeker 70%. Bij de vorige verkiezingen was dit slechts 62%.
De gemeente Dalfsen wil graag weten wat haar inwoners willen!

Artikel delen: