Creatieve -, eet – en inloopavonden in Buurtkamer de Schakel

NIEUWLEUSEN – Vanaf februari a.s. start het programma aanbod in de nieuwe Buurtkamer van Nieuwleusen. Op dinsdag 4 februari is de eerste creatieve avond waarbij de deelnemers gaan werken met de zgn. Decopatch techniek. Daarbij worden eenvoudige voorwerpen door middel van beplakking, omgetoverd tot een creatief kunstwerk. Twee vaste avonden per maand is er een creatieve avond van 19:00- 21:30 uur. Op 18 februari worden wanddecoraties gemaakt. Op 12 februari en 12 maart zijn gezellige kook en eet avonden in de Buurtkamer. U kunt voor slechts 3,50 komen mee-eten maar meekoken kan ook. Op verschillende locaties en in openbare gelegenheden in Nieuwleusen liggen de folders met het gehele programma aanbod maar dit is ook terug te lezen op onze eigen website www.debuurtkamer.nl . U dient zich wel aan te melden voor de meeste activiteiten van Buurtkamer de Schakel. Dat kan via de website of telefonisch 0529-482121, vraag naar Marlies Overmars.
Ook op andere locaties worden buurtkameractiviteiten aangeboden zoals de gezellige avonden bij Philadelphia waarbij iedereen kan aanschuiven. De Buurtkamer wordt georganiseerd , ondersteund en verder ontwikkeld door veel verschillende (vrijwilligers) organisaties, kerken, zorgbieders en het welzijnswerk. Buurtkamer de Schakel is er voor iedereen; van jong tot oud, met en zonder beperking. In de buurtkamer vormen gezelligheid, warmte en respect voor elkaar, de belangrijkste waarden. Noemenswaardig is dat veel spullen waarmee de buurtkamer is ingericht, afkomstig zijn uit de Kringloopwinkel Deur oe Veur Oe van Nieuwleusen Synergie want ook zij participeren in de Buurtkamer. We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken die actief en betrokken willen zijn bij de Buurtkamer.

Hebt u interesse? Dan kunt u contact met ons opnemen (0529-482121) of informeren bij het Vrijwilligerspunt van Landstede.

Artikel delen: