Mannenavond bij Boer Staphorst

STAPHORST – Boer Staphorst, het grootste bouw- en woonwarenhuis van Noord- en Oost-Nederland, organiseert dinsdagavond 21 januari een Mannenavond. Het is de eerste keer dat er bij Boer Staphorst een speciale avond voor mannen plaatsvindt. “Een gezellige avond uit voor mannen, dat is waar wij samen met leveranciers, ondernemers en winkeliers uit de regio voor gaan zorgen” aldus Jarno Harink, één van de organisatoren van deze unieke avond.
“Boer Staphorst heeft alles in huis voor doe-het-zelvers, maar ook voor ZZP-ers en aannemers. Professionele merken als Makita, Panasonic, Herock Workwear, Bison en Dolmar komen daarom demonstraties geven met uiteraard speciale aanbiedingen.” Het gaat tijdens de mannenavond niet alleen om gereedschap en klussen.
De nieuwste motoren, mooie auto’s, een schietbaan, een race simulator, life style en proeverijen, maar ook oude ambachten als worsten roken, ijzer smeden en sigaren rollen zijn deze avond vertegenwoordigd. Kapsalon Heuckeroth neemt een oud-voetballer mee, die op dit moment wordt opgeleid tot herenkapper. Hij knipt voor een goed doel. Sander Boom, Nederlands kampioen sculptuurzagen, komt met een elektrische kettingzaag zijn zaagkunsten demonstreren. Door de diversiteit van activiteiten en acties belooft deze mannenavond een geslaagde avond te worden. De entree is gratis en vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend. Kijk voor meer informatie en de deelnemers op www.boerstaphorst.nl/mannenavond.
Artikel delen: