Rumoer rond overname zwembad Dalfsen - Foto: Robert Bril
Foto: Robert Bril

Rumoer rond overname zwembad Dalfsen

Rond de overname van Zwemcentrum Dalfsen is wat reuring ontstaan. Ook deze berichten hebben Dalfsennet bereikt en na onderzoek kunnen wij melden dat het Zwemcentrum gewoon blijft bestaan. Hoe en wat leest u in dit artikel.

Het Zwemcentrum Dalfsen is per 1 maart overgenomen door Rechelle Zimmerman. Het zwemteam bestaande uit 7 personeelsleden blijven gewoon werkzaam en er is voldoende potentie om het zwemcentrum te laten bestaan. “We hebben 700 leerlingen, dus niks te klagen”, aldus een medewerker van het zwemcentrum.

“Er gaan inderdaad nare geruchten omtrent de overname”, meld Michel Vaatstra, voormalig eigenaar van Zwemcentrum Dalfsen. “Deze geruchten zijn ongegrond en het enige wat ik wil is dat het Zwemcentrum Dalfsen een goede doorgang vind en niet belemmerd wordt door deze geruchten.” Michel heeft na een succesvolle formule in Kollum deze ook toegepast in Dalfsen en het zwembad in overleg met Kontrast gehuurd. Op deze wijze kon het zwembad blijven bestaan. Hij wil zich nu gaan richten op totaal concepten met onder andere wellness en dat was in Dalfsen niet mogelijk. Daarnaast concentreert hij zich op zijn nieuwe aanwinst in Mechelen en zakelijk gezien moet je dan keuzes maken.

Michel heeft zelf een nieuwe eigenaar gevonden en Zwemcentrum Dalfsen is een nieuwe rechtspersoon welke alle huidige contracten op het gebied van medewerkers en klanten op dezelfde condities voort zet. “Voor de klant veranderd er dus in de praktijk niets, dezelfde voorwaarden en dezelfde gezichten, het zit alleen boekhoudkundig in een ander jasje”, aldus Michel.

Hanny Hilgenkamp van Kontrast reageert ook nuchter “Alhoewel het allemaal snel ging blijven voor ons de verhuurcondities hetzelfde en het zwembad blijft bespaard” Kortom, men hoeft zich in Dalfsen geen zorgen te maken, het binnenbad blijft.

Foto's 2
Rumoer rond overname zwembad Dalfsen - Foto: Robert Bril
Foto: Robert Bril
Artikel delen: