Finales DC Consult schoolhandbaltoernooi vrijdag 21 maart!

DALFSEN – Op woensdag 5 en 12 maart 2014 werd in Dalfsen alweer de 13e  editie van het schoolhandbal toernooi gehouden! In verband met  de verbouwing van de Trefkoele werd dit jaar het toernooi over twee middagen verdeeld. Alle scholenteams waren zeer enthousiast! Daarmee werden het een zeer geslaagde middagen. A.s. vrijdag 21 maart zullen de finales nog gespeeld  gaan worden.

Bijna alle scholen hebben deelgenomen aan het toernooi waardoor er weer een grote opkomst was (ca. 250 deelnemers)! De deelnemende scholen waren: Polhaar, Carrousel, Uitleg, Cyriacus, Spiegel, Bonte Stegge, A. Baron van Dedem, Sjaloom en Nieuwe Brug.
De volgende poule-winnaars strijden a.s. vrijdag nog tegen elkaar voor het kampioenschap van het schoolhandbaltoernooi 2014:

Finales 21 maart

17.00 -17:20: Jongens Polhaar 1- Jongens Polhaar 2

17:25-17:45: Baron van Dedem gemengd G1- Polhaar meisjes 3

17:50-18:10: Carrousel meisjes M1- Polhaar meisjes 1

18:15-18:35: Carrousel jongens 1- winnaar wedstrijd 17:00

Na de wedstijden zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de winnaars van de poules en van de winnaar van de Fair Play prijs. De winnaar van Fair Play ontvangt de trofee en een cheque t.w.v. maar liefst €50,- te besteden aan sport en spelmateriaal (gesponsord door Dwars) voor op het schoolplein. Meisjes Polhaar 2 hebben tot nu toe de meeste punten gescoord voor Fair Play en maken een zeer grote kans op de Fair Play check!

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben en wellicht tot ziens bij de finales a.s. vrijdag op het DC Consult schoolhandbaltoernooi!