Project Nixx 15-18 party vanavond in Kappers

Project Nixx 15-18 party vanavond in Kappers

HOONHORST – Wij zijn onder begeleiding van Zaal, café, restaurant Kappers, samen met 2 andere scholieren druk bezig met het organiseren van een zogeheten Nixx 18 party. Wij willen met dit feest jongeren tot 18 laten zien dat het vertrouwde oude uitgaan, met drank en roken er niet meer is, en wij hen willen laten voelen en laten zien dat feesten zonder middelen waarvan je onder invloed raakt, prima kan. We willen het uitgaan in een nieuw, hard nodig jasje steken.

Wij denken zelf ook dat het uitgaan dat voor jongeren door de nieuwe regeling is weggevallen voor een grote verveling van jongeren gaat zorgen, en we willen jongeren dus een, in onze ogen, aardig alternatief geven. We gaan beginnen!

Even wat informatie; 29 maart in Zaal Kappers in Hoonhorst, van 21.00 – 2.00 uur voor  leeftijd van 15 t/m 18 jaar. En er word geen alcohol geschonken! Wel komen er geweldige alcohol vrije cocktails met een echte, echte cocktail shaker en mooi licht en geluid! Het beloofd een geweldige avond te worden en wij als personeel hebben er zin in!

Update: Ter aanvulling kunnen we melden dat we vanaf nu ook de voorverkoop doen op de locatie zelf, bij Zaal Kappers in Hoonhorst.

Artikel delen: