Open dag Toerclub Dalfsen bij Salland 2-Wielers.

Open dag Toerclub Dalfsen bij Salland 2-Wielers.

DALFSEN – Zaterdag 22 maart is de open dag van Toerclub Dalfsen succesvol verlopen.  Dertien serieus geïnteresseerden hebben zich op deze dag gemeld. Vier hiervan zijn jeugdleden. De rest volwassen dames en heren met zeer  verschillende ervaring met racefietsen. Voor de leden met weinig tot geen ervaring is er een startersgroep op de woensdagavond. De eerste keer is op woensdag 2 april om 18.30 uur. 

Dit gaat onder begeleiding van ervaren toerfietsers. Zij zullen snel  ervaren hoe geweldig het is om samen met andere opstappers in het mooie Vechtdal deze tak van sport uit te oefenen.

De jeugdgroep start op maandag 31 maart en is gericht op jongeren tussen de 10-18 jaar.

Voor welke groep je ook kiest, vrijwilligers van de toerclub, staan deze avonden voor je klaar en kunnen alles uitleggen over fietsen, kleding, schoenen, fietsen in groepsverband, voeding etc. Was je niet tijdens de open dag aanwezig maar heb je toch zin om een keer mee te fietsen dan kun je je melden op één van de onderstaande mogelijkheden.

Iedere zaterdag om 13.30 Tempo Sportief

Iedere zaterdag om 14.00 Tempo Toer

Iedere zaterdag om 14.00 Tempo Recreatief

Iedere maandag avond om 18.30 uur Jeugd van 10-18 jaar

Iedere woensdagavond om 18.30 beginnersgroep dames en heren

Bang dat je achterop raakt of het tempo niet aan kan is ongegrond. De club hanteert het principe samen uit samen thuis. Belangrijk is om de groep te kiezen die bij je past. We vertrekken iedere rit vanaf ons tijdelijk onderkomen aan de Brinkweg 36

Vragen kunnen gemaild worden;  info@toerclubdalfsen.com

Foto's 3
Open dag Toerclub Dalfsen bij Salland 2-Wielers.
Open dag Toerclub Dalfsen bij Salland 2-Wielers.
Artikel delen: