Zwemcentrum Dalfsen in de problemen - Foto: Robert Bril
Foto: Robert Bril

Zwemcentrum Dalfsen in de problemen

Het Zwemcentrum Dalfsen zit in financiële problemen. Na onze berichtgeving over de rumoerige overname begin maart blijkt dat de zaken er minder rooskleurig voor staan als eerder geschetst. Personeelsleden blijven onder de noemer ‘ziek gemeld’ thuis, omdat hun salaris niet meer wordt uitbetaald.
Halverwege maart hebben we op deze site bericht dat het ZwemCentrum Dalfsen werd overgenomen en dat Rechelle Zimmerman vol goede moed het concept met de zwemlessen voor kinderen wilde voortzetten. Met 700 klanten heeft dit ook een uitstekende potentie. Dalfsennet.nl heeft inmiddels uit betrouwbare bron begrepen dat de  overdracht door Michel Vaatstra niet geheel zorgvuldig is verlopen.
Half maart hadden wij hierover contact met Michel Vaatstra. Die verzekerde ons dat alles eerlijk en juist overgedragen was. Hij heeft de partijen die andersluidende berichten de wereld in brachten, gesommeerd om hiermee te stoppen.
Vandaag bereikte ons nieuwe informatie, die we wilden voorleggen aan Michel Vaatstra.  We hebben hem echter vergeefs gebeld voor een reactie. In eerste instantie was hij ‘even druk’ en verzocht hij ons om over twee uur terug te bellen. Natuurlijk hebben we dat gedaan, maar na het kenbaar maken van onze naam werd de verbinding verbroken. Hetzelfde gebeurde bij twee latere pogingen.
De huidige eigenaar voelt zich door de ontstane situatie behoorlijk klemgezet. Ze doet er alles aan om niemand de dupe te laten worden, maar garanties kunnen niet gegeven worden. De meeste zwemlessen gaan niet door, enkele wel. Dit is per dag bekijken welke zwemleraar aanwezig is.

Wanneer er meer informatie bekend wordt, zal dit natuurlijk op onze site geplaatst worden.

Foto's 2
Zwemcentrum Dalfsen in de problemen - Foto: Robert Bril
Foto: Robert Bril
Artikel delen: