ZwemCentrum Dalfsen wordt MijnZwemschool

ZwemCentrum Dalfsen wordt MijnZwemschool

Per 1 mei gaat het zwembad weer open onder de naam MijnZwemschool. Het oudercomité heeft heel goed gekeken naar duurzaamheid en betrouwbaarheid. Niemand zit immers te wachten op herhaling van wat zich hier heeft afgespeeld. Zij denken de beste zwemschool te hebben gevonden.

De benodigde contracten zijn ondertekend. Ze mogen nu officieel bekendmaken dat ze verder gaan met Benny Mensink. Benny is directeur van de ENVOZ, mede-eigenaar en algemeen directeur van Zwemonderwijs Nederland en tevens eigenaar van diverse zwembaden waaronder MijnZwemschool VetCool. Zo gaat de zwemschool overigens ook heten. MijnZwemschool VetCool zal vanaf 1 mei 2014 de zwemlessen gaan verzorgen. In eerste instantie zal dit gebeuren op het tijdstip en de tijdsduur zoals u gewend was.

Zoals al eerder aangekondigd is er een speciale regeling voor gedupeerden van ZwemCentrum Dalfsen. Deze regeling houdt in dat gedupeerden 4 weken gratis zwemles krijgen en daarna tegen kostprijs (indicatie 5 euro per les/per uur) de zwemlessen kunnen vervolgen. Op deze manier helpt Benny om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Fondswerving kan deze kosten nog verder naar beneden brengen.

Aanstaande woensdag (30 april) is er een informatieavond waarin Benny Mensink zich wil voorstellen. Ook zal er een presentatie zijn over de gebruikte zwemmethode. Deze avond zal plaatsvinden bij Kontrast Sport & Wellness in Dalfsen, een vertrouwde locatie. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Om 20.00 uur begint het programma. Wij verwachten dat de avond tot ongeveer 21.30 uur zal duren. In verband met beperkte ruimte wordt er verzocht om met één ouder/verzorger per gezin aanwezig te zijn.

Artikel delen:
Foto 1