Kontrast Sport & Wellness investeert in de Milon Cirkel

Kontrast Sport & Wellness investeert in de Milon Cirkel

Half maart heeft Kontrast Sport & Wellness haar grote nieuwe investering onthuld voor haar leden, de Milon Cirkel. De cirkel bestaat uit 12 volautomatische toestellen, cardio en kracht, welke in een rondje rondom een centrale toren staan opgesteld. Het bijzondere van dit nieuwe trainingsconcept is, dat de training kort (35 minuten), effectief (30 % meer resultaat) en eenvoudig uit te voeren is. Slechts 2 x per 10 dagen 35 minuten trainen geeft het beste resultaat!

 
Snel resultaat:
Omdat de belasting van de heenweg en de terugweg (concentrische en excentrische belasting) los van elkaar kunnen worden ingesteld, kan er excentrisch worden getraind. De terugweg wordt extra belast, hier is de spier op z’n sterkst. Door deze extra belasting wordt de spiergroep effectiever getraind en bereikt men sneller resultaat. In fases van 3 maanden wordt er gevarieerd in concentrische belasting, de verhouding concentrische en excentrische belasting en het aantal herhalingen. Spieren maken slank! Door deze trainingsmethode bereikt men 30 % meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd met slechts de helft van de inspanning!

 
Makkelijk in gebruik:
Iedere gebruiker van de Milon Cirkel wordt vooraf ingesteld door de personal trainer. Alle instelgegevens worden op de chipkaart vastgelegd, zodat bij elk volgende bezoek ieder toestel zich automatisch instelt op de juiste lichaamsverhoudingen en de juiste belasting. De Milon Cirkel kan de hele dag worden gebruikt, 7 dagen per week. Geen verplichte trainingstijden, maar men kan instappen wanneer dit het beste in het dagschema past. Iedereen begint op hetzelfde starttoestel en legt dan twee rondjes van 17,5 minuten af. Thuis kan men online de trainingsresultaten nog eens rustig bekijken met een eigen account.

Sneller afvallen:
Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Door op hypertrofie (meer spiermassa) te trainen verhoog je niet alleen je stofwisseling en dus calorieverbruik tijdens het sporten, maar nog belangrijker; je gebruikt in rust aanzienlijk meer calorieën dan voorheen door de toegenomen spiermassa.  2 Kilo spieren extra zorgt voor een gewichtsverlies van 6 kilo op jaarbasis, zonder extra dieet! Volgt men een voedingsadvies naast de trainingen, dan is dit resultaat in 2 maanden bereikt!

 
Geen angst:
Met 2x per week spieren trainen wordt je echt geen bodybuilder! Je wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training.
Zonder spierpijn!

 
Grote belangstelling van de bestaande leden:
Bestaande leden kregen als eerste de gelegenheid zich aan te melden voor een proeftraining en een proefperiode  van drie maanden. De belangstelling is enorm; al meer dan 300 bestaande leden maken op dit moment gebruik van dit revolutionaire trainingsconcept en de reacties zijn zeer positief.

 
Resultaatgarantie:
Niet tevreden, geld terug. Het trainingsconcept heeft zijn waarde op verschillende locaties in Europa zodanig bewezen, dat Kontrast een resultaatgarantie durft te geven: Heeft de sporter netjes 20 trainingen gedaan in de eerste drie maanden en is niet tevreden over het resultaat, dan geeft Kontrast al het reeds betaalde lidmaatschapsgeld over de eerste drie maanden terug!

 
Gratis maand proberen:
Iedereen vanaf 16 jaar, die belangstelling heeft kan zich aanmelden voor een gratis proefmaand. Tijdens de eerste afspraak worden de toestellen op de persoonlijke afmetingen en belastingen ingesteld door de trainer. Daarna kan men in 6 trainingen ervaren wat de voordelen van het ‘Milonnen’ zijn alvorens men kiest of men lid wil worden of niet. De afspraken kunnen gemaakt worden bij de receptie van Kontrast Sport & Wellness, Haersolteweg 23, Dalfsen, tel. 0529-434447

Artikel delen: