Kleedkamers ASC’62 op het hoogste punt

Kleedkamers ASC’62 op het hoogste punt

Onder het toeziend oog van Gert van Marle (Bouwbedrijf Bongers), Wilfred van Pijkeren (Bouwbedrijf Van Pijkeren) en medewerkers van onder meer Morrenhof-Jansen zetten zij de vlag van ASC’62 op het nieuwe dak.

 
De twee afzonderlijke kleedgebouwen van de beide Dalfser voetbalverenigingen gaan één geheel vormen. SVD houdt zijn eigen kleedruimtes en krijgt de tegenoverliggende kleedruimtes van ASC’62, de ruimte daar tussen in, die inmiddels is overdekt, gaat ook gebruikt worden door SVD.

Alle overige ruimtes (opslag, verzorgingsruimtes ASC en de kleedkamers op het oosten en zuiden) blijven van ASC. Deze worden samen met de voormalige kleedkamers 7 t/m 14 van ASC grondig gerenoveerd en grenzen daarna aan het nieuwe gedeelte dat in de richting van het hoofdveld wordt gebouwd. De bouw is nu zover dat de dakbedekking er op kan en er een begin kan worden gemaakt met het installatiewerk. Wanneer alles volgens plan verloopt zijn de kleedkamers gereed als het nieuwe seizoen begint.

V.l.n.r.: Christian Hartkamp, Bert Visscher en Robert Westra klommen vrijdag 2 mei jl. op het dak van het nieuw gebouwde gedeelte om daar de ASC-vlag te hijsen.

Artikel delen: