Eerste Reparatiepunt ochtend groot succes!

Eerste Reparatiepunt ochtend groot succes!

LEMELERVELD – Woensdag 4 juni is het allereerste reparatiepunt van start gegaan. Om 10.00 uur stonden gelijk de eerste klanten al op de stoep. Een papierversnipperaar, een kapotte broek, een campinggasstel en een schuurmachine waren enkele van de aangeboden artikelen. Onder het genot van een kopje koffie en een overheerlijk stukje appelgebak kon men wachten op de reparatie die deskundig werd uitgevoerd door een aantal vrijwilligers. Het was een gezellige drukte.

Kreten als wat is het hier leuk, wat handig dat mijn apparaat het nu toch nog weer doet tot ik wist helemaal niet dat ze bij de Enk zulke leuke spullen hadden werden veel gehoord deze morgen. Ook de vrijwilligers vonden het erg leuk dat ze verschillende mensen weer blij konden maken. Het eerst volgende reparatiepunt is woensdag 3 september van 10.00 tot 12.00 uur. Daarna iedere eerste woensdag van de maand.

Bent u handig met de naaimachine, klokken maken of op elektrisch gebied en lijkt het u ook leuk om mee te werken als vrijwilliger meld u dan aan bij secretariaat@duurzaamleefbaarlemelerveld.nl En komt u van de zomer iets tegen wat stuk is en wat u eigenlijk al weg wilt gooien? Kom dan naar het reparatiepunt misschien dat zij het toch nog weer kunnen repareren. De organisatie van het Reparatiepunt ligt in handen van Coöperatie Duurzaam Leefbaar Lemelerveld. Gastheer is Leer-en Werk bedrijf De Enk aan de Vilstersestraat te Lemelerveld.

Artikel delen: