Werk aan het spoor tussen Zwolle-Emmen (met update)

Werk aan het spoor tussen Zwolle-Emmen (met update)

– Arriva zet bussen in van zaterdag 5 juli tot en met zondag 13 juli –
DALFSEN – Vanwege werkzaamheden aan het spoor is er van zaterdag 5 juli tot en met vrijdag 11 juli geen treinverkeer mogelijk tussen Zwolle en Ommen. De extra spitstreinen die normaal gesproken op werkdagen tussen Zwolle en Coevorden rijden, komen in deze periode te vervallen. Zaterdag 12 en zondag 13 juli is er geen treinverkeer mogelijk tussen Zwolle en Coevorden. Arriva zet vervangende stop- en snelbussen in.

De vertrektijden van de bussen zijn vooraf te raadplegen via de website arriva.nl of telefonisch op te vragen via 0900 – 9292 (€0,70 p.m.).

Geldig vervoerbewijs

Reizigers hebben een geldig vervoerbewijs nodig om gebruik te maken van de bussen. Dit kan een papieren treinkaartje zijn of een OV-chipkaart waarmee is ingecheckt op het betreffende treinstation.

Langere reistijd

De reistijd duurt, afhankelijk van de bestemming, tot een uur langer dan de reguliere treinreis. Arriva kan bestaande aansluitingen niet garanderen. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. In Zwolle vertrekken de bussen vanaf het busstation voor treinvervangend vervoer, aan de zuidzijde van het station.

Fietsen en reizigers met een functiebeperking

Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen. Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen, wordt geadviseerd hun reis vooraf bij Arriva kenbaar te maken via 0900 – 202 20 22 (lokaal tarief, €0,02). De vervoerder zorgt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi.

 

UPDATE:

We hebben nog een link ontvangen waar de dienstregeling te zien is. Klik hier voor verdere info. 

Foto's 2
Werk aan het spoor tussen Zwolle-Emmen (met update)
Artikel delen: