Boeiende tentoonstelling van schilderijen in gemeentehuis Dalfsen

Boeiende tentoonstelling van schilderijen in gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN –  – Vanaf 17 oktober tot en met 2 december 2014 stellen Ans Havekes uit Heeten en Mieke van Haaff uit Raalte hun schilderijen tentoon in het gemeentehuis van Dalfsen. De schilderijen zijn tijdens de openingstijden te bezichtigen. Deze openingstijden zijn maandag van 08.30 tot 19.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 15.00 uur.
Ans Havekes schildert al heel wat jaren en heeft de touch van een echte kunstenaar. Ze is in haar omgeving al bekend als schilderes. Met een paletmes, een kwast en haar eigen fantasie maakt ze landschappen, bloemen en de laatste tijd ook abstracte doeken. De prijzen van haar schilderijen lopen uiteen van €100,- tot €300,-.
Mieke van Haaff heeft al veel verschillende soorten schilderijen gemaakt. Ze heeft zowel olieverf, aquarel als acrylschilderijen gemaakt. Ze schildert het liefst zo groot mogelijk, maar alles is mogelijk: niks ligt vast. Veel kunstwerken zijn ontstaan op vrije keuze.
Beide vrouwen zijn het er over eens dat het fijn is om je te kunnen uiten op het doek. Het geeft voldoening als er iets moois op het doek gecreëerd is.

Foto's 2
Boeiende tentoonstelling van schilderijen in gemeentehuis Dalfsen
Artikel delen: