Jongerendebat in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Ben jij 14 jaar of ouder en wil jij invloed uitoefenen op de lokale politiek? Dat kan op 21 november in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen! Dan gaan gemeenteraadsleden in gesprek met jongeren. Het jaarlijkse jongerendebat wordt dit jaar door jongeren, SMON Welzijn en de gemeente Dalfsen georganiseerd.
De avond gaat van start met een gezamenlijk buffet. Het buffet zal om 18.00 uur worden geopend, de zaal is open vanaf 17.45 uur. Van 19.00 uur tot 21.00 uur gaan we debatteren. De onderwerpen die aan bod komen tijdens deze avond zijn heel divers, van straattaal, onderwijs tot aan keetbeleid. Voor dit debat zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren, die aan de hand van leuke stellingen het gesprek aan willen gaan met de raadsleden! Tijdens het jongerendebat zullen vanuit verschillende partijen , raadsleden aanwezig zijn. Om een goed gebat te kunnen voeren hebben we ook enthousiaste jongeren nodig!!

Deelname is gratis, opgave is verplicht en kan tot 14 november, dus wees er snel bij! Geef je op door je naam en leeftijd te mailen naar nanda@smon.nl en laat jouw stem horen! Voor meer informatie bel naar 0529-482121.

Artikel delen: