VJG-Coaching gaat verhuizen!

VJG-Coaching gaat verhuizen!

NIEUWLEUSEN – Sinds 29 maart jl. ben ik VJG-coaching gestart. Met VJG-Coaching geef ik volwassenen en kinderen de mogelijkheid om aan de slag te gaan met dingen die hen blokkeren in het dagelijks leven en te helpen zich zelf weer beter te voelen! Bij kinderen resulteert het aanleren van een andere denkwijze in een positiever zelfbeeld, steviger in de schoenen staan en het kunnen overwinnen van angsten, onzekerheden en negatieve ervaringen.

Bij volwassenen helpt een andere manier van denken om negatieve gevoelens, onzekerheden, angst om te falen en negatieve ervaringen te overwinnen. Ook als je je al enige tijd ‘rot’ voelt, niet lekker in je vel zit, zal deze aanpak een effectief resultaat hebben.
Daarnaast ben ik gecertificeerd Bikkeltrainer en geeft ik trainingen aan kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar om hen weerbaarder te maken.
Een half jaar na het opstarten is het tijd voor een nieuwe stap! Per 1 november zal ik met VJG-Coaching kantoor gaan betrekken aan Rollecate 57 in Nieuwleusen.
Op 1 november staan tussen 11:00 en 13:00 de deuren aan de Rollecate 57 open, waar u, onder het genot van een kop koffie of thee het nieuwe kantoor van VJG-Coaching kunt bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar info@vjg-coaching.nl of bellen met 06-34634301
Ook op www.vjg-coaching.nl kunt meer informatie vinden.

Wie weet tot ziens op 1 november a.s. aan Rollecate 57 in Nieuwleusen

Foto 1
Artikel delen: