Koninklijke opening Kulturhus Trefkoele+ voor en door Dalfsenaren

Koninklijke opening Kulturhus Trefkoele+ voor en door Dalfsenaren

DALFSEN – De opening van Kulturhus Trefkoele+ door Zijne Majesteit koning Willem-Alexander op donderdag 13 november 2014 wordt een feest voor en door inwoners van Dalfsen. In totaal zijn 500 gasten uitgenodigd voor de opening en 270 mensen nemen deel aan het programma. Het programma is tussen 10.30 uur en 13.00 uur. Alle gasten en deelnemers zijn gebruikers van Kulturhus Trefkoele+. Behalve de gebruikers zijn ook de bedrijven die bij het hele bouwproces betrokken zijn geweest uitgenodigd.

Onder de verenigingen en clubs die meedoen in het programma zijn o.a. de vele sport- en muziekverenigingen, de biljartclub, de ouderen en jongerensoos die van Kulturhus Trefkoele+ gebruik maken. Deze diversiteit aan doelgroepen is de kracht van dit ontmoetingscentrum en die diversiteit komt ook terug in het programma. Verenigingen en clubs zijn intensief betrokken bij het opstellen van het programma en per vereniging konden drie mensen uitgenodigd worden voor de opening. Ook de mensen die bij de bouw van Kulturhus Trefkoele+ betrokken zijn geweest zijn uitgenodigd voor de officiële opening.

“De opening van Kulturhus Trefkoele+ is een feest voor en door mensen van de gemeente Dalfsen. Er zijn veel partijen die meedenken over het programma van de opening. De gebruikers van Kulturhus Trefkoele+ verzorgen het programma en zij zijn ook gast deze dag”, aldus burgemeester Noten.

Feest voor iedereen

Helaas kunnen er niet meer dan 770 mensen te gast zijn of deelnemen aan het programma op
13 november, omdat er een beperkt aantal plaatsen is. Burgemeester Han Noten: “Ondanks dat niet iedereen uit Dalfsen bij het programma aanwezig kan zijn, willen we graag dat iedereen de opening met ons meeviert. Daarom wordt iedereen van harte uitgenodigd om Koning Willem-Alexander buiten te verwelkomen”. De aankomst van de Koning wordt rond 11.15 uur verwacht.

Wij zijn op dit moment in overleg met DalfsenNet en RTV-Oost om te kijken of directe uitzending mogelijk is.

Foto 1
Artikel delen: