Landstede organiseert clinic Streetdance

LEMELERVELD – Vrijdagavond 14 november organiseert Landstede Welzijn in samenwerking met de buurtsportcoach een clinic streetdance voor jongeren in de leeftijd van 10-18 jaar. In de sporthal op sportpark het Heidepark zal de clinic plaatsvinden van 19:15 tot 21:00 uur en deze wordt gegeven door een instructrice van VZOD-Lemelerveld.

Via deze clinic kunnen jongeren kennis maken met streetdance.
 Deelname aan deze clinic is gratis, wel moet je je er even voor opgeven, dit kan door een mail te sturen naar proelofs@landstede.nl. Dit kan nog tot en met donderdag 13 november.

Deze clinic is onderdeel van het sportprogramma dat het jongerenwerk van Landstede Welzijn de komende tijd aanbiedt in Lemelerveld. Dit programma is opgesteld naar aanleiding van een behoefte-onderzoek onder de jeugd van Lemelerveld op het gebied van sport. Daarin werden de jongeren onder andere gevraagd met welke sport ze graag in contact zouden willen komen. Zo werd streetdance vaak genoemd, maar ook sporten als tennis, zwemmen en freerunnen werden vaak genoemd. Deze sporten zullen de komende tijd dan ook worden opgenomen in het activiteitenaanbod voor de Lemelerveldse jeugd.

Artikel delen: