Dancefeest “Vechtival” dichterbij..

Dancefeest “Vechtival” dichterbij..

DALFSEN – Wat enkele maanden geleden begon uit een soort van grap is inmiddels uitgegroeid tot een serieus idee.  Het vetste dancefeest van Dalfsen, gaat hij er dan echt komen? Momenteel ligt de vergunning bij de gemeente maar als het aan de organisatie ligt zal komend zomer de eerste editie van “Vechtival” plaats gaan vinden. Dat de jeugd en jong volwassenen er zin in hebben is inmiddels een feit.

Dalfsenaar Guido Spies bedacht het idee en heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de uitwerking. “Aan talent geen gebrek” meldt hij. Nadat er afgelopen week online een artikel over het festival verscheen hebben zich al veel Dj’s gemeld bij Spies. “Het artikel is inmiddels 170 keer gedeeld, de Facebookpagina de afgelopen week door meer dan 10.000 bezoekers bekeken en we hebben al bijna 500 volgers”.

Dj’s uit Dalfsen, Ommen, Zwolle, Nieuwleusen, Heino, Hoogeveen, Dedemsvaart en zelfs Den Haag melden zich massaal om te komen draaien. Het is de bedoeling dat er op de outdoor mainstage, welke plek moet bieden aan ruim 500 bezoekers, hardstyle wordt gedraaid. Een muzieksoort die erg gewild is onder onze doelgroep in de leeftijd van 16 tot 35 jaar. In de tent, waar plek is voor ruim 150 man, moeten techno en house de line-up gaan vullen.

Inmiddels hebben twee vrienden zich aangesloten bij de organisatie. “Ik richt me voornamelijk op het event, de marketing en de kaartverkoop terwijl zei de horeca uit handen nemen”. “Het organiseren van een festival is niet niks, er komt veel bij kijken. Voor de beveiliging hebben we al contact gehad met STS Nieuwleusen en gesprekken voor het licht en geluid zijn ook al in volle gang” Aldus Spies. Zodra de vergunning rond is zal de kaartverkoop van start gaan. Via paylogic en primera kunnen bezoekers hun kaartje bemachtigen.

Wij houden je op de hoogte!

Bedrijven die eventueel iets kunnen betekenen voor het festival, in welke vorm dan ook, kunnen zich melden via vote2dance@gmail.com. Wij kunnen dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en een sponsorpakket op maat samen stellen. Uw logo op de flyers en de website of een groot spandoek op het terrein of op het podium? Alles is mogelijk.

Foto 1
Artikel delen: