Open Huis bij gastouders van Gastouderbureau Dalfsen

Bent u op zoek naar een fijne opvangplek voor uw kind? Heeft u dan wel eens aan gastouderopvang gedacht? Zaterdag 11 april tussen 10:00 en 12:00 uur houden gastouders van  Gastouderbureau Dalfsen open huis! Zij laten u graag zien wat zij ‘in huis hebben’.

 

Gastouders zijn er in de woonwijk, maar ook in het buitengebied of op de boerderij. Er zijn gastouders die alle dagen van de week aan het werk zijn en gastouders die twee of drie dagen beschikbaar zijn. Alle reden dus om te gaan kijken bij een gastouder in de buurt! De gastouders die meedoen aan de Open Huis route zijn te herkennen aan de flyer op het raam. De namen en adressen vanaf van alle deelnemende gastouders staan vanaf woensdag 25 maart op de website van Gastouderbureau Dalfsen. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden bij de gastouder, u kunt ‘gewoon’ binnen lopen. Ook het gastouderbureau is zaterdag 11 april tussen 10:00 – 12:00 uur open. Ook hier zijn belangstellenden welkom voor het vragen van informatie over gastouderopvang.

 

Voor meer informatie over de Open Huis dag kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Gastouderbureau Dalfsen. Gastouderbureau Dalfsen, Trefkoele+ , Ruigedoornstraat 108, tel.: 0529 43 39 27
email: info@gastouderbureaudalfsen.nl

Artikel delen: