Sallandse Fiets4daagse vanuit Oudleusen

Sallandse Fiets4daagse vanuit Oudleusen

OUDLEUSEN – Vanuit Oudleusen, gelegen in het prachtige Vechtdal, zijn weer 5 mooie fietsroutes uitgezet, welke u laten genieten van het prachtige bosrijke Sallandse Landschap. Een ‘el dorardo’ voor elke fietsliefhebber met onder andere de Lemeler- en Hellendoornseberg.

Plaatsen als Ommen, Dalfsen en Staphorst ademen de sfeer van rust en emoedelijkheid uit van deze omgeving die u als fietser laten genieten van de natuur. Er zijn weinig streken zo afwisselend als het Sallandse, u fietst tussen graan- en heidevelden en door het schitterende rivierlandschap van de Vecht met zijn vele bezienswaardigheden, karakteristieke boerderijen en statige landhuizen. Door deze omgeving zullen dagelijks routes uitgezet worden, die volledig bepijld zullen zijn. Voor de fraaie herinnering hoeft u maar 4 van de 5 dagen te fietsen, zodat u 1 dag kunt rusten of spijbelen. Dit is de ideale mogelijkheid om de vakantie actief, sportief en gezond door te brengen. Ga eens lekker op ontdekkingsreis door het fraaie Sallandse landschap en het ongerepte Vechtdal. Salland: de moeite waard om op de fiets te verkennen. Het is ook mogelijk tijdens deze fietsweek één dag te fietsen, de kosten hiervoor bedragen € 3,50 bij de start te voldoen.

Data: Van maandag 27 juli t/m vrijdag 31 juli, inclusief inhaaldag, d.w.z. 5 verschillende routes, waarvan u er 4 hoeft te fietsen.
Afstanden: Keuze uit 35 of 60 km (beide gepijld).
Vertrek: Zalencentrum Mansier Oudleusen.
Tijd: Dagelijks vanaf 08.00 uur.
Afmelding: Uiterlijk 17.00 uur.
Kosten: €12,- voor volwassenen, € 6,- per kind (tot en met 12 jaar). De kosten zijn incl. herinnering (bij 4 dagen). Kostenloze overdekte rijwielstalling.
Overnachting: In en rondom Oudleusen zijn voldoende campings en overnachtingsmogelijkheden aanwezig.
Fietsverhuur: Via Zalencentrum Mansier.
Organisatie: Zalencentrum Mansier.
Inlichtingen: 0529-471456
E-mail: zalencentrummansier@hetnet.nl
Inschrijven: D.m.v. voorinschrijving (mogelijk tot 23 juli)

Foto 1
Artikel delen: