Arend Visscher is gek op groen!

Arend Visscher is gek op groen!

OMMEN – Arend Visscher wist al vroeg, dat hij hovenier wilde worden. Hij deed ervaring op bij de bekende Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart en sinds 1983 heeft hij zijn eigen hoveniersbedrijf.

En wat van veel hoveniers niet gezegd kan worden: zijn eigen tuin ziet er elk seizoen prachtig uit, want, zo laat hij weten, tuinieren is niet alleen zijn werk, maar ook zijn hobby. Visscher: “De tuin van uw dromen begint bij een professionele tuintekening. In een oriënterend gesprek kan de klant zijn wensen en ideeën kenbaar maken. Voeg daarbij onze kennis en advies en een droomtuin, eventueel onderhoudsarm, wordt werkelijkheid. Of het nu gaat om beplanting, periodiek onderhoud, het leggen van sierbestrating of het planten van bollen, wij zorgen ervoor.”

Een speciaal product, waarmee Visscher goede resultaten haalt op het gebied van mooie, bloeiende planten en een gezond, groen gazon is het biologische Bio-Groen. Het product bevat een uitgebalanceerde combinatie van mineralen en organische meststoffen en wordt stapsgewijs aan de plant afgegeven. Visscher: “Bio-Groen zorgt voor een evenwichtige groei van bloemplanten. Dat past perfect bij het doel, dat ik voor ogen heb, namelijk het hele jaar door iets bloeiends in de tuin. Bio-Groen werkt ook uitstekend bij groente en fruit, vanwege de voedingsstoffen die erin zitten. Ook bij de aanleg van tuinen gebruik ik graag Bio-Groen: het vergroot de kans op het aanslaan van wortels. Tulpen die al jaren niet meer gebloeid hadden, bloeiden tot mijn verrassing ineens weer. Ik vind het een wondermiddel.” Kijk hier voor meer info.

Foto 1
Artikel delen: