Vrijwilligers bouwen eigen tribune op Sportpark Gerner

Vrijwilligers bouwen eigen tribune op Sportpark Gerner

Op dit moment werken vrijwilligers van SV Dalfsen en ASC’62 hard om een tribune op Sportpark Gerner te realiseren. De tribune komt aan de westzijde van het hoofdveld en telt maar liefst 180 zitplaatsen. Deze zitplaatsen worden beschikbaar gesteld aan sponsoren, donateurs en vaste supporters.

“In maart is er een begin gemaakt en op dit moment wordt het metselwerk gedaan en de staalconstructie van deze tribune uit Nieuwleusen wordt aangepast. Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen op zaterdagochtenden of doordeweekse avonden en bouwen samen met bouwbedrijven Bongers en Van Pijkeren aan een accommodatie waar we trots op kunnen zijn”, laat een vrijwilliger weten. “De voetbaltribune is een aanwinst voor de clubs en ’t is dan ook leuk om met slecht weer voetbal te kijken.”

De nieuwe tribune biedt straks veel comfort en ondertussen zijn de eerste 60 stoelen al gereserveerd. Want in samenwerking met TAS Stadionreclame uit Dalfsen is een uniek concept uitgewerkt. De stadionstoel wordt voorzien van een universele en transparante houder waarin een logo of naam wordt vermeld. Hiermee wordt een persoonlijke zitplaats gecreëerd met een professionele uitstraling. Voor €25 per seizoen (overeenkomst is voor drie seizoenen) is men al ‘eigenaar’ van een tribuneplaats tijdens competitiewedstrijden van zowel ASC’62 als SV Dalfsen op Sportpark Gerner. Geïnteresseerd in een ‘eigen’ stadionstoel? Stuur dan een kort bericht naar sponsorcommissie@asc62.nl of sponsoring@svdalfsen.nl.

Foto's 2
Vrijwilligers bouwen eigen tribune op Sportpark Gerner
Artikel delen: