SV Dalfsen organiseert spandoekenwedstrijd rondom kampioensduel

SV Dalfsen organiseert spandoekenwedstrijd rondom kampioensduel

Dankzij de overwinning van afgelopen zondag en het verlies van concurrent Dalen, kan Dalfsen 1 aankomende zondag opnieuw geschiedenis schrijven. Na de promotie vorig seizoen van de 4e naar de 3e klasse, kan de roodgele brigade dit kunststukje overtreffen door komende zondag EMMS uit Slagharen te verslaan. Bij winst is de titel binnen.

Voor deze wedstrijd kunnen de spelers alle steun gebruiken en daarom is voor alle jongere jeugdleden het volgende bedacht: Alle jeugdleden die aanwezig zijn (inclusief de teams die mogen oplopen) krijgen een lekkere versnapering in de rust.

Daarnaast is er een spandoekenwedstrijd. Welk team of welk groepje maakt het leukste en origineelste spandoek? De aanwezige spandoeken worden opgehangen aan de overzijde van de tribune, zodat iedereen ze goed kan zien. De jury zal in de pauze beslissen welk team of groep winnaar is geworden. De winnende groep kan rekenen op een zeer originele prijs.

SV Dalfsen rekent zondag op massale steun van alle Dalfser voetballiefhebbers en hoopt aansluitend de historische promotie naar de 2e klasse te vieren.

Artikel delen:
Foto's 2
SV Dalfsen organiseert spandoekenwedstrijd rondom kampioensduel