PEC Zwolle komt naar Dalfsen, kaartverkoop start op 11 juni

PEC Zwolle komt naar Dalfsen, kaartverkoop start op 11 juni

De kaartverkoop voor de wedstrijden die PEC Zwolle komende zomer in Dalfsen speelt, start op maandag 11 juni. PEC Zwolle speelt oefenduels op Sportpark Gerner tegen een combinatieteam van SV Dalfsen en ASC’62 (7 juli) en Excelsior (14 juli). Daarnaast is er een duel van Jong PEC Zwolle (14 juli).

Voor beide wedstrijden wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende type kaarten. Zo is het op zaterdag 7 juli mogelijk om VIP-kaarten te bestellen. VIP-kaarthouders krijgen vooraf en na afloop toegang tot de VIP-ruimte. Daarnaast staat na afloop een buffet klaar en is er een Meet & Greet met enkele PEC Zwolle-spelers. Op zaterdag 14 juli is er geen VIP-programma. Wel is het mogelijk om voor die dag een tribunekaart aan te schaffen.

Op de site van SV Dalfsen staat een overzicht van de verschillende type kaarten. De standaardkaarten en passe-partouts zijn in de voorverkoop alleen verkrijgbaar bij Primera Jansen aan de Prinsenstraat 5C in Dalfsen. Daarnaast is er op beide wedstrijddagen aan de deur verkoop van standaardkaarten. Deze kaartverkoop aan de deur start twee uur voor aanvang van de wedstrijd.

De VIP-kaarten (7 juli) en tribunekaarten (14 juli) zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Bestellen kan bij de sponsorcommissie via sponsoring@fcdalfsen.nl. De beschikbaarheid hiervan is beperkt. OP = OP. De kaartverkoop voor alle type kaarten start op maandag 11 juni. Neem voor meer informatie eveneens contact op via bovenstaand mailadres.

Artikel delen:
Foto's 2
PEC Zwolle komt naar Dalfsen, kaartverkoop start op 11 juni