Komende zaterdag: derde editie Dalfser VoetbalQuiz

Komende zaterdag: derde editie Dalfser VoetbalQuiz

DALFSEN – Komende zaterdag belooft een mooi voetbaldagje te worden op Sportpark Gerner. Eerst speelt Dalfsen 1 de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg 2 en aansluitend vindt de Dalfser VoetbalQuiz plaats in de kantine.

Voor het tweede jaar op rij mag Dalfsen een poging doen in de knock-outfase van het bekertoernooi. Vorig jaar reikte het bekeravontuur tot de 1/16e finale, na zeges op Mariënheem, Vilsteren, Broekland (poule), De Zweef, IJVV en DKB (knock-out). Het sprookje eindigde pas toen eersteklasser Alverna de strafschoppen beter nam.

Dit seizoen verliep de poulefase opnieuw vlekkeloos, met overwinningen op Heino, Overwetering en ASC’62. In de eerste knock-outronde is HHC Hardenberg 2 de tegenstander. Een ploeg waar Dalfsen regelmatig tegen oefent. De laatste keer is pas enkele weken geleden, op 26 september eindigde het in 2-2. De aftrap van het bekerduel is zaterdagmiddag om 15.00 uur.

VoetbalQuiz
Na de wedstrijd blijft de kantine geopend en het is mogelijk om daar een hapje te eten. Vanaf 18.30 uur staat de kantine in het teken van de Dalfser VoetbalQuiz. Het is nog mogelijk om in te schrijven voor deze derde editie. Dat kan via het formulier of door te mailen naar pr@svdalfsen.

Deelname is voor alle leeftijden en het inschrijfgeld is slechts 5 euro per persoon. Meedoen kan in teams van minimaal één en maximaal vier personen. De presentator vuurt in totaal 100 vragen af op de deelnemers, verdeeld over 10 categorieën.

De editie van 2017 was bijzonder geslaagd, met 18 deelnemende teams in een volle feesttent. De vragen bleken echter wel aan de pittige kant en daarom heeft de organisatie dit jaar gezorgd voor een iets minder hoog niveau. Zo blijft het ook leuk voor deelnemers die de reservekeeper van Almere City niet kunnen oplepelen!

Artikel delen:
Foto's 2
Komende zaterdag: derde editie Dalfser VoetbalQuiz