Had ik dat maar geweten (1)

Had ik dat maar geweten (1)

DALFSEN – Wanneer is dan die Puchjes tocht, Hart voor Dalfsen, Greenshoes wandeling, Musical of bijpraten met Maurits von Martels zou u zich kunnen afvragen. Het zou jammer zijn als u volgende week zou zeggen “Had ik dat maar geweten”.

Neem daarom regelmatig een kijkje in de agenda, die staat vol met activiteiten de komende weken! Denk maar eens aan de paasvuren, eiergooien rond de paasdagen en de kinderspelen, optocht, kroegavond, fietstocht rond Koningsdag.
In Dalfsen wordt nooit wat georganiseerd? Nou, mooi wel, teveel om op te noemen, maar te mooi om te missen!

Wilt u een activiteit in de gemeente Dalfsen opgenomen hebben in de agenda? Stuur het dan ruim van te voren in via dit formulier.

Tips bij het invullen van het formulier:

Titel: De naam van het evenement.
Locatie: Alleen de plaatsnaam waar het evenement wordt georganiseerd, dus bijv. Dalfsen, Lemelerveld, Nieuwleusen en bijv. niet de Trefkoele+ of Gemeentehuis Dalfsen.
Datum: De datum waarop het evenement wordt georganiseerd, met aanvangstijd en eindtijd, of hele dag aanvinken.
Korte omschrijving: Maximaal 500 tekens die het evenement beschrijft.
Adres: Het adres waar het evenement wordt georganiseerd. Dit zal via Google maps worden weergegeven, vul dit dus zo nauwkeurig mogelijk in.
Website: Eventueel een internet adres, deze zal als klikbare link worden weergegeven.

Dan alleen nog de contactgegevens, uw eigen naam, e-mail adres en telefoonnummer invullen. Deze gegevens worden niet in de agenda getoond, die worden alleen door de redactie gebruikt voor eventuele vragen.
Nog een keer alle ingevoerde velden nakijken en als alles goed is een vinkje voor Ik accepteer de algemene voorwaarden zetten en dan op Inzenden klikken.

Dan een poosje wachten tot de redactie tijd heeft want de inzending komt als ingezonden agenda item binnen bij de redactie. Na goedkeuring wordt het agenda item door de redactie gepubliceerd, als er nog vragen zijn wordt contact met u opgenomen.

Succes!!

Foto 1
Artikel delen: