Accordeon & harmonica dag bij Mansier. - Foto: H.G. Foto
Foto: H.G. Foto

Accordeon & harmonica dag bij Mansier.

OUDLEUSEN – Zalencentrum ‘Mansier’ in Oudleusen organiseert op zondag 27 oktober voor de vierde keer een Accordeon & harmonica dag.
Gratis entree voor iedereen.

De vele spelers zullen uit alle windstreken komen.
Ook zullen de diverse instrumenten weer gevarieerd zijn, Accordeons, Harmonica’s, Mondharmonica’s en Steiers en natuurlijk 2 Drummers voor de begeleiding.
Andere instrumenten zoals saxofoon, klarinet, bas, gitaar enz. zijn ook welkom, mits er maar live gespeeld wordt . Dus enkel akoestische instrumenten!! Géén Roland en limix!!!
Voor het podium is een goede geluidsinstallatie geregeld. Verder in en om het gebouw mag niet met versterking gespeeld worden, want dan zouden de verschillende muzikanten elkaar storen en het thema van deze dag is Gezelligheid en saamhorigheid.
Met als extraatje van deze dag een paar keer een optreden van: De Rietzangers uit Almelo

Voor de muzikanten, die zich tot 13.00 uur kunnen inschrijven zijn er tevens ook nog consumptiebonnen.
De dag begint met een grandioze opening om 11.00 uur met alle aanwezige spelers en de afsluiting zal om ongeveer 16.30 zijn, waarbij ook weer een ieder die ergens op kan spelen betrokken zal mogen zijn. Om 17.00 is het dan weer voorbij.

We hopen dat het een super dagje gaat worden, en dat een ieder s’avonds voldaan naar huis gaat met de woorden: tot volgend jaar.
Dus, spelers, partners en luisteraars, we hopen jullie allemaal te mogen begroeten op zondag 27 oktober in ‘Zalencentrum Mansier’ in Oudleusen.

Foto 1
Artikel delen: