Gewijzigde inzameling afval en inzamelkalender 2020

Gewijzigde inzameling afval en inzamelkalender 2020

DALFSEN – Op de kerstdagen en nieuwjaarsdag worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Dalfsen. De containers worden op een andere dag geleegd.
• De afvalinzameling van woensdag 25 december vindt plaats op zaterdag 21 december. Let op, dit is de zaterdag vóór de kerstdagen.
• De afvalinzameling van donderdag 26 december vindt plaats op zaterdag 28 december.
• De afvalinzameling van woensdag 1 januari vindt plaats op zaterdag 4 januari.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Extra inzameldagen
De inzameldagen in 2020 kunnen wijzigen. Om te zorgen dat u niet te lang hoeft te overbruggen tussen de inzameldagen, zijn er extra inzameldagen. Kijk op www.rova.nl/inzamelkalender of de vernieuwde ROVA-app of dit voor uw adres geldt.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is geopend tot 16.00 uur op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december. Op woensdag 25 december, donderdag 26 december en woensdag 1 januari zijn we gesloten.

Het ROVA-Klantcontactcentrum is geopend tot 16.00 uur op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december. En is gesloten op woensdag 25 december, donderdag 26 december en woensdag 1 januari.

Inzamelkalender 2020
De inzamelkalender van ROVA voor 2020 is online beschikbaar. Bekijk of de inzameldagen voor uw adres wijzigen in de vernieuwde ROVA-app of via www.rova.nl/inzamelkalender. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het ROVA-Klantcontactcentrum, via (038) 427 37 77 of kijk op www.rova.nl/contact.

Foto 1
Artikel delen: