Dodelijk ongeval Tolhuisweg (update 2)

DALFSEN – RECHTEREN –  Donderdagmiddag tegen 15.00 uur heeft zich een dodelijk ongeval voor gedaan op de Tolhuisweg, net even voorbij kasteel Rechteren. Een fietser is geschept door een personenauto. Na langdurige reanimatie is de fietser toch aan zijn verwondingen overleden.

Uit respect deze keer geen foto’s

Update:
Het ongeval is ontstaan na dat twee fietsers op die plek aan de rechterkant van de weg richting Vilsteren fietsten en er op geen gegeven moment achter kwamen dat aan de andere kant van de weg een twee richting fietspad lag.

Bij het oversteken naar dat fietspad is de vrouwelijke fietser van 73 jaar geschept door een hen inhalende auto die ook richting Vilsteren reed. Met als gevolg dat zij dodelijk is verongelukt. Er waren twee ambulances en politie bij aanwezig. De traumahelikopter die ook was uitgerukt, maar  kon halverwege weer terug naar de basis.

De 73-jarige vrouw die gistermiddag om het leven kwam bij een ongeval in Dalfsen komt uit de Limburgse gemeente Roerdalen. Dat maakt de politie Overijssel bekend op Twitter. Het onderzoek naar de toedracht loopt nog.

Artikel delen: