Johan Melenhorst op liefdespad. - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Johan Melenhorst op liefdespad.

DALFSEN – Vanmorgen om 9.00 uur stond Johan Melenhorst van de Vossersteeg in Ankum klaar om voor een date af te reizen naar Amsterdam.

Door een goede vriend van hem – Henk – was hij onlangs aangemeld voor het televisieprogramma First Dates. Johan was door de voorselectie gekomen en mocht nu naar de studio voor de opnames. Volgens de programmamakers was er een goede match met een vrouw gevonden.

De opnames waren vanmiddag tussen 13.30 en 17.30 uur o.a. in een restaurant in Amsterdam. Voor die gelegenheid was Johan vandaag piekfijn gekleed; een donkergrijs colbertje, een nieuwe spijkerbroek, een mooie trui en gepoetste schoenen. Voor Johan was dit een hele uitdaging, omdat hij meestal in zijn “werkkleding” loopt.

Bovendien waren deze week zijn haren door de buurvrouw ook nog eventjes bijgewerkt.

Voor zijn date moest Johan attributen meenemen die met zijn hobby’s te maken hebben. Hij had hiervoor het volgende uitgezocht: een motorhelm (hij rijdt graag op zijn motor), een spel kaarten en een vishengel.

De grote vraag voor nu luidt: is Johan vandaag zijn “grote liefde” tegengekomen? Wellicht is dit binnenkort te zien in het programma First Dates (op NPO 3).

Dalfsennet houdt u – zoals altijd – op de hoogte.

Foto's 3
Johan Melenhorst op liefdespad. - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten
Johan Melenhorst op liefdespad. - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten
Artikel delen: