Vrijdagavond stoppen we er mee

Vrijdagavond stoppen we er mee

DALFSEN – De afgelopen weken zijn we er best druk mee geweest, we hebben er met veel plezier aan gewerkt en de belangstelling valt zeker niet tegen, maar vrijdagavond 11 juni 2021 stoppen we er definitief mee.

Nee, er gaat geen bedrijf sluiten en DalfsenNet blijft de bezoekers ook gewoon van nieuws en bijzonderheden voorzien.
We gaan wel stoppen met de de registratie van deelnemers aan de EK voetbalpool van Grand Café Het Oude Station.
Vrijdagavond begint het EK voetbal met de wedstrijd Turkije – Italie, om mee te doen aan de voetbalpool moet je dus voor 21.00 uur geregistreerd zijn en moet je voorspelling ingevuld zijn.

Deelnemen
Om mee te spelen kun je de QR code scannen of je hier registeren, direct daarna kun je inloggen en de voorspellingen voor de groepsfase al invullen!
Tot 5 minuten voor elke wedstrijd kun je je voorspellingen invullen of aanpassen. Je kunt dus rekening houden met de opstellingen, blessures, niet in vorm zijn van spelers enz.

Kosten
De kosten zijn € 7,50 per persoon en kan, onder vermelding van de door jou gekozen naam, aan de bar van Het Oude Station worden voldaan. Vandaag (donderdag) kan dat nog tot 22.00 uur, morgen tussen 10.00 uur en 21.00 uur (aanvang van de eerste wedstrijd).

Door de Corona perikelen, en daardoor onzekere openingstijden en mogelijkheden, is het helaas niet mogelijk om de wedstrijden op grote schermen te bekijken. Misschien komen er versoepelingen tijdens het toernooi, geregistreerde gebruikers worden dan via de EK poolsite en/of het ingevulde E-mail adres geïnformeerd.

Tot snel op het terras van of IN Het Oude Station!

Foto's 3
Vrijdagavond stoppen we er mee
Vrijdagavond stoppen we er mee
Artikel delen: